Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το «παιχνίδι δημοσίων σχέσεων» του Αναστασιάδη και ο «τραγικός» Σαρρής!!.....του Μιχάλη Ιγνατίου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο γνωστός ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον εδώ και ώρες μεταφέρει κλίμα και απόψεις μέσα και από το twitter του, ασκώντας δριμεία κριτική στην πολιτική ηγεσία που διαχειρίζεται την κρίση.



Αναφερόμενος στις φήμες περί απειλής παραίτησης του Νίκου Αναστασιάδη, ο Μιχάλης Ιγνατίου σχολίασε κυνικά «Η απειλή αποχώρησης του κ. Αναστασιάδη από το Eurogroup εντάσσεται τελικά στο γνωστό «παιγνίδι δημοσίων σχέσεων»; Έτσι φαίνεται...». 

Λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μιχάλη Σαρρή ότι δεν είναι γνωστό πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες, ο Ιγνατίου σχολίαζε: «Ένας τραγικός Σαρρής. Δεν γνωρίζει αν θα ανοίξουν οι τράπεζες...»

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει άγριος καβγάς στο twitter ανάμεσα στον Μιχάλη Ιγνατίου και τον Άδωνι Γεωργιάδη......

Καθώς από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις αλλά και την προσωπική του άποψη, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη οργισμένος, προκαλώντας τον ανταποκριτή να αφήσει τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτάει τον Μιχάλη Ιγνατίου αν συνεχίζει να υποστηρίζει το ΟΧΙ που είπε η Κύπρος για να πάρει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, γνωρίζετε και δεν ομολογείτε ότι και με το «ΝΑΙ» την Τρίτη, θα «σκότωναν» τις δυο τράπεζες».

Και συνεχίζει ο ανταποκριτής: «Και δεν λετε την αλήθεια... Και συνεχίζετε να προκαλείτε τους Ελληνοκύπριους. Δεν ΚΡΥΒΕΤΑΙ η χαρά σας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Eurogroup ρώτησε: «Αν χάσει σε σχέση με τη συμφωνία της Τρίτης ή αν βγει από το € θα λετε το ίδιο;» για να λάβει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, έλεος. Έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ τη Δευτέρα. Η ψηφοφορία έγινε την Τρίτη».

Η κορύφωση όμως έρχεται όταν με την ανταπάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, «σας παρακαλώ όμως αν η Κύπρος πέσει να πάτε να ζήσετε εκεί αφού νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα. Όχι από ΝΥ και WDC.....», ο Μιχάλης Ιγνατίου δίνει τέλος στο διάλογο γράφοντας: «Είστε τυχερός που είμαι ευγενικός. Όταν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ θα επιστρέψω στην πατρίδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου