Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σημαντικές δράσεις του Δικτύου Αλληλεγγύης «Ανάσα» Κηφισιάς!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

H ομάδα τροφής του Δικτύου Αλληλεγγύης «Ανάσα» Κηφισιάς, προγραμμάτισε τις δράσεις της για το αμέσως επόμενο διάστημα ως εξής:


Συλλογή τροφίμων

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις πάγιες ανάγκες διατροφής συμπολιτών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, προγραμματίζουμε δράσεις συλλογής τροφίμων. 

Καλούμε τους συμπολίτες να ενισχύσουν από το υστέρημα τους, την προσπάθεια του δικτύου, αφήνοντας στο καλάθι μας (καθημερινά στο ΣΤΕΚΙ ΑΝ.Α.Σ.Α. βραδινές ώρες), ένα πακέτο από τα τρόφιμα που αγοράζουν για το νοικοκυριό τους.

Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες

Επαναλαμβάνουμε την απευθείας αγορά αγροτικών προϊόντων από τους Έλληνες Παραγωγούς την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013.  


Καλούμε τους συμπολίτες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη δράση του δικτύου μας, που πέρα από την ενίσχυση των ελλήνων παραγωγών, στοχεύει στη μείωση των τιμών των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων, που δεν δείχνουν να κατανοούν την οικονομική δυσκολία της ελληνικής οικογένειας και εν μέσω οικονομικής κρίσης στη Χώρα, εξακολουθούν να διαθέτουν ράφια με προϊόντα, από τα ακριβότερα της Ευρώπης.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τους παραγωγούς και τα προϊόντα που θα διατεθούν και θα ενημερώσουμε σχετικά όλους τους συμπολίτες μας.

Κάθε νοικοκυριό μπορεί να απευθύνεται στο  e-mail: diktuoanasa2012@gmail.com του δικτύου μας, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου