Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο πιανίστας Ανδρέας Μπουτσικάκης σε έργα Μ. Θεοδωράκη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή τη δισκογραφική του συνεργασία με τον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη  στον δίσκο «Mikis Theodorakis piano revolution»......

ο μαέστρος και  πιανίστας  Ανδρέας  Μπουτσικάκη  θα  δώσει  μια  συναυλία  την  Κυριακή στις 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 20.00 στο «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό».




Ο Ανδρέας  Μπουτσικάκης, με πολυετή καλλιτεχνική δράση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα ερμηνεύσει με το πιάνο του έργα του Μίκη Θεοδωράκη, βάζοντας ωστόσο την προσωπική του πινελιά στην ερμηνεία/απόδοσή τους, με στόχο τα έργα του μεγάλου συνθέτη να προσεγγιστούν με μια άλλη οπτική.  

Σε αυτή τη βραδιά τον Ανδρέα Μπουτσικάκη θα συνοδεύσουν οι τραγουδίστριες από το χώρο του λυρικού τραγουδιού και του μιούζικαλ Τζίνα Φωτεινοπούλου και Αθηνά Δημητρακοπούλου, οι οποίες θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε 5 γλώσσες. 

Μαζί τους θα είναι και τέσσερις εξαίρετοι μουσικοί, ο Γάσπαρης Μάμμας στο  κλαρινέτο, ο Αλέκος Γλυκιώτης στο μπουζούκι, η Ρία Αναστασίου στο τσέλο και ο Βαγγέλης Ζωγράφος στο κοντραμπάσο.

Εισιτήρια: 20 ευρώ πλατεία, 10 ευρώ Ανέργων και Φοιτητικό εξώστης. 
Προπώληση: Public.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου