Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Οι επιθετικές διαθέσεις του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Πεντελικόν»!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η 4η μέσα στην εβδομάδα κινητοποίηση των εργαζομένων του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» μαζί με το Συνδικάτο Επισιτισμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς.


Με την είσοδο των εργαζόμενων στο ξενοδοχείο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Χ. Βάρδης έδειξε αμέσως τις επιθετικές του διαθέσεις, απολύτως απρόκλητα, απέναντι σε γυναίκα εργαζόμενη αρχικά, κατά του Γραμματέα του Συνδικάτου Νίκου Τάκα αμέσως μετά, και κατά άλλου εργαζόμενου στη συνέχεια. Δείτε το σχετικό βίντεο…πατώντας εδώ....  

Είχαν προηγηθεί τη Δευτέρα 15/10/2012 συγκέντρωση, την Τρίτη 16/10/2012 συνάντηση αντιπροσωπίας των εργαζομένων και μελών της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς με το Δήμαρχο Κηφισιάς (όπου και κατατέθηκε από τους εργαζόμενους σχετικό ψήφισμα για το Δημοτικό Συμβούλιο), και την Τετάρτη 17/10/2012 νέα συγκέντρωση (κατά τη διάρκεια ημερίδας του Υπουργείου Εξωτερικών στο ξενοδοχείο), την οποία και χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς Α. Κουρής και Χ. Βαρούχας.  

Οι εργαζόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο κ. Βάρδης κρυβόταν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Το περιστατικό κατατέθηκε στον διοικητή του τμήματος Κηφισιάς που έφτασε μετά από λίγο, ενώ οι εργαζόμενοι επιφυλάχθηκαν για τα περαιτέρω.

Οι κινητοποιήσεις στο ξενοδοχείο αναμένεται να συνεχισθούν με νέα ένταση. Ταυτόχρονα, την Τετάρτη 24/10/2012 θα τεθεί σχετικό ψήφισμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, το οποίο έδωσαν οι εργαζόμενοι σε συνάντησή τους με το Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου