Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο συνδημότης μας Χαράλαμπος Μαυρομμάτης....επιτέλους δικαιώνεται!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τα διαχρονικά λάθη που φαίνεται να έκανε η Δημοτική Αρχή στο θέμα της αδειοδότησης για χρήση γραφείων του ακινήτου Μαυρομμάτη, στην οδό Γεωργαντά 24.....έφτασε μάλλον η ώρα να τα πληρώσει αναδρομικά!


Στις 11 Οκτωβρίου 2012 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέρριψε ομόφωνα τις προσφυγές του Δήμου Κηφισιάς εναντίον των αποφάσεων των Επιτροπών της Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίες δικαίωναν τον Χαράλαμπο Μαυρομμάτη και του έδιναν το δικαίωμα της άδειας συνεχιζόμενης χρήσης γραφείων και ιατρείων στο ακίνητό του, ύστερα από παρέμβαση του ιδίου του κ. Μαυρομμάτη στο Διοικητικό Εφετείο.

Έτσι ο Δήμος Κηφισιάς πρέπει να δώσει επιτέλους την πολυαναμενόμενη άδεια στον συνδημότη μας από την Κύπρο κ. Μαυρομμάτη.    


Ένα από τα θέματα που προκύπτουν όμως,  όπως  αναφέρει ο κ. Μαυρομμάτης, η δικαίωσή του από την Ελληνική Δικαιοσύνη θα τον κάνει να στραφεί αστικά εναντίον του Δήμου Κηφισιάς και των συμπολιτών του, γιατί δεν μπορεί να στραφεί εναντίον προσώπων που τον καταδίκασαν στην ένδεια όλα αυτά τα χρόνια.

Από το 19/04/2004 ταλαιπωρεί τον κ. Μαυρομμάτη η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος θα απαιτήσει, όπως είναι φυσικό, τα διαφυγόντα κέρδη από τα ενοίκια τόσων ετών τα οποία ανέρχονται περίπου σε 2.000.000,00 ευρώ!!

Ακόμη μας πληροφορεί ο κ. Μαυρομμάτης, στις 14 Νοεμβρίου 2012 η Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση έχει καλέσει σε Πειθαρχικό Συμβούλιο τους Δημοτικούς Συμβούλους,  από την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, που κατ’ εξακολούθηση αρνούνταν να του παραχωρήσουν την άδεια, παρ’ όλες τις εντολές από την Περιφέρεια για το αντίθετο.

Η εφημερίδα θα παρακολουθεί τις εξελίξεις των 24 Δημοτικών Συμβούλων!....που κλήθηκαν σε απολογία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο από κοντά.......

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να στραφεί κατά του Δήμου για κάθε ζημιά του αλλά ζητώντας από το δικαστήριο να καταλογίσει στους παρανομούντες υπαλλήλους το ποσό που θα επιδικαστεί (αρ 42 παρ 3 ΚΔΔ ν 2717 / 1999 και αρ 17 ν. 3900 / 2010) Έτσι θα έχει την ηθική του αποκατάσταση χωρίς τύψεις. Ας είναι ο πρώτος που θα στήσει στον τοίχο τους αμετανόητους δημοτικούς συμβούλους, προς γνώση και συμμόρφωση των επομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή