Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....ρεπορτάζ της τακτικής συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 15/10/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε πλήρης απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί (1) προ ημερησίας και «3» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.45493 ημερομηνίας 12/10/2012.

Προ ημερησίας παρουσιάστηκε από τον κ. Πρόεδρο το ακόλουθο θέμα (1) Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΒΑΡΔΑΞΗ» επί της οδού Γυμναστηρίου 8, Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας σε εκτός σχεδίου περιοχή του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Π.Π.Σ.). Εγκρίθηκε.

Για τα τακτικά θέματα σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

1. Εξέταση αιτήματος για προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ επί της οδού ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 140 και ΦΛΕΜΙΝΓΚ στο Ο.Τ. 8 της ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Α.Ε.

Εγκρίθηκε αυτή την φορά το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος της αλυσίδας ΜΠΑΝΑΣΚΑ  Α.Ε.!....μετά από την μύνηση των Αδελφών Μπαλάσκα εναντίον του Δήμου για διαφυγόντα κέρδη!!

2. Προέγκριση  ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ επί της οδού Μικράς Ασίας 5Α και Πατριάρχου Ιωακείμ στο Ο.Τ. 49 της ΜΥΛΩΝΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ. Εγκρίθηκε.

3. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην ΜΕΪΧΑΝΕΤΖΙΔΗΣ Π. - ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Β. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.  στο κατάστημα «ΜΠΑΡ» με δ.τ. «ΜΙΝΙ BAR» επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 146, Ν. Ερυθραία για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους. Απερρίφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου