Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της τακτικής Συνεδρίασης του Κ. Σ. Κηφισιάς.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς συνήλθε την Πέμπτη 15/10/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Σταύρου Παπαδάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία ξεκίνησε η συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου με την λήψη αποφάσεων επί «4» εκτάκτων και «22» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην παρακάτω πρόσκληση με Α.Π. 14 ημερομηνίας 10/10/2012.

Για τα έκτακτα θέματα που παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο....πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

- Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», επί της οδού Ελαιών  αριθμ. 39 στην Κηφισιά, στο όνομα «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ». Εγκρίθηκε.

- Εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος-κυλικείου έμπροσθεν Δ.Ο.Υ επί της οδού Αχαρνών 43 στην Κηφισιά με την διαδικασία της δημοπρασίας (σύμφωνα με το άρθρ. 192, παρ.1 του Ν. 3463/06 «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας»). Εγκρίθηκε.

- Έλεγχος του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος BELLE HELEN A.E  επί της οδού Παλαιολόγου 1 στην πλατεία Πολιτείας απ’ την Πολεοδομία για αυθαιρεσίες κτηρίου (εσωτερικά-εξωτερικά). Εγκρίθηκε.

- Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος των επαγγελματιών οδηγών αυτοκινήτων  ΔΧ (Ταξί), για τη δημιουργία θέσεων προσωρινής στάθμευσης  με διαγράμμιση και σήμανση, έμπροσθεν του εστιατορίου  «ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ» στη Ν. Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

Για τα κάτωθι «18» από τα «22» τακτικά  θέματα,  που παρουσιάστηκαν στο Σώμα από τον κ. Παπαδάκη πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις!..... χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες. 

1.Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ (με παρασκευαστήριο)», που βρίσκεται στην οδό Δηληγιάννη  αριθμ. 56, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «ΒΟΡΕΙΑ Α.Ε.». Εγκρίθηκε.

2.Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη  αριθμ. 35, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «FRIDAYS ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε.». Εγκρίθηκε.

3.Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», που βρίσκεται στην οδό Ελαιών και Πατρών, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ’. Ο.Ε». Αποσύρθηκε.

4.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕ», επί της οδού Παπαδιαμάντη αριθμ. 10 στην Κηφισιά, στο όνομα «ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ». Απερρίφθη.

5.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ (ζαχαροπλαστείο)», επί της οδού Κασσαβέτη 1 και Λεβίδου 2, Ο.Τ. 75, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «BMD GROUP ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.». Εγκρίθηκε.

6.Επανυποβολή αιτήματος για Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ», επί της οδού Εθ. Οδός 16ο χιλ., στην Κηφισιά, στο όνομα «ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ». Εγκρίθηκε.

7.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ», επί της οδού Ελαιών αριθμ. 41, στην Κηφισιά, στο όνομα «ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ». Εγκρίθηκε.

8.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», επί της οδού Αγ. Τρύφωνος, στην Κηφισιά, στο όνομα «ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ». Εγκρίθηκε.

9.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΓΩΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», επί της οδού Λεβίδου αριθμ.16, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «YASUHELLAS A.E.». Εγκρίθηκε.

10.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ-ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ με παρασκευαστήριο», επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αριθμ. 147, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.». Αποσύρθηκε.

11.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΕΥ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ», επί της οδού Δροσίνη αριθμ.5, στην Κηφισιά, στο όνομα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Εγκρίθηκε.

12.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΩΔΙΚΩΝ-ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ & ΠΩΛΗΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ», επί της οδού Λ. Κηφισίας 220, στην Κηφισιά, στην επωνυμία της εταιρείας PET CITY A.E.B.E. Εγκρίθηκε.

13.Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», επί της οδού Αγ. Θεοδώρων 4 και Αγ. Δημητρίου, στην Κηφισιά, στο όνομα ΚΑΠΟΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ, εκπροσώπου της υπό σύσταση εταιρείας. Εγκρίθηκε.

14.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ανθεσμίων στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

15.Λήψη απόφασης για την Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Διονύσου (από Λ. Κηφισίας έως την οδό Κρήτης) , στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

16.Λήψη απόφασης για Ζώνες φορτοεκφόρτωσης, θέσεις ΑΜΕΑ και διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών, βάσει εισηγήσεως της Δημοτικής Αστυνομίας. Αποσύρθηκε.

17.Λήψη μέτρων για την ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση παιδιών και γονέων στον παιδικό σταθμό «BLOOM» επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αριθμ. 215, στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

18.Λήψη απόφασης επί αιτήματος για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Άργους αριθμ. 24, στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

19.Εξ’ αναβολής θέμα για την αλλαγή πινακίδας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Παν. Τσαλδάρη αριθμ. 10Β, στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

20.Λήψη μέτρων για την ασφαλή πρόσβαση και αποχώρηση των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ελπιδοφόρου, στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

21.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ επί της οδού Ολύμπου 33, στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

22.Λήψη απόφασης για την Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στο τμήμα της οδού Κρήτης ( από Λ. Κηφισίας έως την οδό Σπάρτης), στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου