Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η ομάδα Χόκεϊ επί Χόρτου της Κηφισιάς υπόσχεται να σας κάνει τη ζωή….ποδήλατο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ Επί Χόρτου Κηφισιάς στο πλαίσιο των εθελοντικών δραστηριοτήτων «Το Χόκεϊ Κηφισιάς ενημερώνει, παίζει, δρα».


Επόμενος σταθμός: Freeday - Ποδηλάτες. Οι εθελοντικές δραστηριότητες «Το Χόκεϊ Κηφισιάς ενημερώνει, παίζει, δρα» του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ Επί Χόρτου Κηφισιάς συνεχίζονται. Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης «Παιχνίδι Paintball», οι κάτοικοι καλούνται να κάνουν ορθοπεταλιές.  

Όλοι οι κάτοικοι Κηφισιάς κάθε ηλικίας καλούνται να συμμετάσχουν μαζί με την ομάδα στην επόμενη δράση της που είναι ο ποδηλατικός γύρος «Freeday» την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα συναντηθούν για αναχώρηση στον σταθμό του ΗΣΑΠ της Κηφισιάς την Παρασκευή 26/10/2012, ώρα 21.00 π.μ.

Η 1η δράση γνωριμίας «Παιχνίδι Paintball»του Αθλητικού Ομίλου, στο πλαίσιο των εθελοντικών δραστηριοτήτων «Το Χόκεϊ Κηφισιάς ενημερώνει, παίζει, δρα» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Η ομάδα, μέσα από το παιχνίδι είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και να γνωριστεί με τους πολίτες και τους φίλους της Κηφισιάς και του αθλητισμού αλλά και να αναδείξει τις ευεργετικές ικανότητες του αθλητισμού στη ζωή, συνδυάζοντας γυμναστική και διασκέδαση.

Η επιτυχία της δράσης και η μεγάλη συμμετοχή δίνει στην Ομάδα το κουράγιο να συνεχίσει την προσπάθειά της με περισσότερες πρωτοβουλίες έτσι ώστε τελικά να πετύχει το σκοπό της, να «ενεργοποιήσει» τον κόσμο, να τον μυήσει στον αθλητισμό και να απομακρύνει τους νέους από «την οθόνη του υπολογιστή».

Σχολεία που επιθυμούν παρουσίαση του αθλήματος, ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες ή άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν προπονήσεις στην αθλητική ομάδα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ Κηφισιάς κ. Χ. Μόσχο στο τηλ. 6972623007 ή να επισκεφτούνε τον δικτυακό χώρο του Ομίλου στο www.hcimittos.blog.com  

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ Κηφισιάς κ. Χ. Μόσχο, στο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο και στους  59 ενεργούς (34 άνδρες και 25 γυναίκες) αθλητές του Ομίλου….Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου