Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το Chicago στο Παλλάς!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η επίσημη πρεμιέρα της…Ρολς Ρόϊς των μιούζικαλ του «Chicago» των Fred Ebb και Bob Fosse, στο Παλλάς!

Σε δύσκολους καιρούς, δικαιολογημένα η Ελληνική Θεαμάτων με υπερηφάνεια παρουσιάζει την υπερπαραγωγή αυτή σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση - μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη, μ’ ένα λαμπερό καστ ηθοποιών, όπου πρωταγωνιστούν στους κύριους ρόλους οι : Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα!

 
Το «Chicago»  είναι μια αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής!

Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ανέβηκε για πρώτη φορά το 1975 στο Broadway και συμπλήρωσε 936 παραστάσεις. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες που έμειναν στην ιστορία είχαν την υπογραφή του Bob Fosse.

Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία  Olivier, 5 βραβεία κριτικών  (Drama  Desk Awards), αλλά και  το βραβείο  Grammy  για το καλύτερο Musical Album το 1998.


Το 2002 έγινε ταινία σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Rob Marsall. Κέρδισε 6 βραβεία Oscar, ανάμεσα σε αυτά και το Oscar καλύτερου μιούζικαλ που μέχρι τότε ανήκε στο «Oliver» από το 1969.

Στίχοι τραγουδιών: Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς - Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Τετάρτη 20:00 - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00

Εισιτήρια: 50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€. Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ μόνο από το ταμείο.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τα μέσα Δεκεμβρίου 2012. 

Αγορά: εισιτηρίων: Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3213100
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου