Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε την Πέμπτη 08/11/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε μη απαρτία με παρόντα μόνο «3» τακτικά μέλη και το κ. Δήμαρχο, η συνεδρίαση ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ στις 09.30πμ για την λήψη αποφάσεων επί «11» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται  στην πρόσκληση με Α.Π. 48803 ημερομηνίας 02/11/2012.

Τα «11» τακτικά θέματα της ατζέντας που δεν συζητήθηκαν είναι..... 

1. Αποδοχή δωρεάς (2) δένδρων από την κ. ΞΥΡΑΦΗ ΦΩΤΕΙΝΗ  μετά από την υπ’ αριθ. Πρωτ.: 46305/17-10-2012 αίτησή της.

2. Εισήγηση για «Επιλογή θέσης εγκατάστασης υπόγειου σταθμού φυσικού αερίου σε κοινόχρηστο χώρο επί της οδού Ερμιόνης».

3. Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 39, στην Κηφισιά, με καθορισμό οικοδομικών και ρυμοτομικών γραμμών σε υφιστάμενη πάροδο της οδού Μιλτιάδου». 

4. Εισήγηση για τις Επιτρεπόμενες χρήσεις γης στις πολεοδομικές ενότητες  (Αδάμες ,   Πελοποννησίων  και Αδάμες - Γράμμος Φοίνιξ).

5. Εισήγηση για την διακοπή εργασιών σχετικά με την προτεινόμενη τροποποίηση της οδού Ταϋγέτου μεταξύ των Ο.Τ. 26 και 27».

6. Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΠΙΔΟΣ ΣΕ ΟΔΟ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ α)  ΣΚΥΡΟΥ , β) ΣΠΟΡΑΔΩΝ , γ) ΜΕΘΩΝΗΣ» και της οδού  «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ α) ΣΚΥΡΟΥ, β) ΜΕΘΩΝΗΣ».

7. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην  Δημοτική ενότητα Κηφισιάς: Λήψη απόφασης για ορισμό χώρων στάθμευσης και ωραρίου φορτοεκφόρτωσης στο Εμπορικό Κέντρο  Κηφισιάς.

8. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημοτική ενότητα Κηφισιάς: Παραχώρηση θέσης ΑΜΕΑ στην οδό 1η Μάη αρ. 28Α στην Κηφισιά.

9. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην Δημοτική ενότητα Κηφισιάς: Λήψη απόφασης για έγκριση δύο θέσεων στάθμευσης για οχήματα ΑΜΕΑ στην οδό Κυριαζή και στην Πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.

10. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην  Δημοτική ενότητα  Κηφισιάς: Παραχώρηση θέσης ΑΜΕΑ επί της οδού Δερβενακίου 1Α στην Κηφισιά.
 
11. Εισήγηση για «Κατασκευή  δικτύου  ενοποίησης των διαδρομών των ποδηλατοδρόμων και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων και σύνδεση αυτού με όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Νέου Δήμου Κηφισιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου