Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Συνταξιούχος ετών 45!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η κ. Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;; Όχι βέβαια! Απλά…..ανήκει στους εκλεκτούς «εθνοσωτήρες» αυτού του τόπου!
 
Κι όμως αποτελεί γεγονός ότι η κ. Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος!!


Η τέως υπουργός της κυβέρνησης  Κ. Σημίτη και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα από τη Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, κ. Λοβέρδος.....

Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ / μήνα, με μόλις 21 χρόνια υποτιθέμενης «υπηρεσίας» στην Ο.Α.! Το πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά.....ας το αφήσουμε καλύτερα. Κανείς δεν καλοθυμάται, διότι δεν εμφανιζόταν και ποτέ, αφού η κ. Αποστολάκη, χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με την πολιτική.    


Βέβαια όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουν - αν ποτέ πάρουν - 850 ευρώ (που προσεχώς μπορεί να  μειωθούν ακόμα περισσότερο), κι αυτά στα 65 ή στα 67!

Τέτοια μάλιστα ήταν η «αγωνία» της......που πίεζε συνεχώς τον κ. Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο κ. Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να γίνονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους!

Γι' αυτά φταίει πάλι το ΔΝΤ, ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, αυτούς που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και να κλείνουν τους δρόμους για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους;

Τέτοια  «γενιά» ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την Ελληνική ιστορία, κάπως έτσι καταλήγουν με τρεις και τέσσερις συντάξεις ο καθένας!

Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια.....να δείτε που στο τέλος θα έχουν και το θράσος να βγούνε και από πάνω!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρνουμε στην επιφάνεια τα ρεζιλίκια τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου