Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Αδιάκριτη» αποψίλωση δέντρων στο κέντρο της Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Σάββατο 03/11/2012, γύρω στο μεσημέρι τα μεγάλα και ωραία δέντρα στο παραδοσιακό κήπο πρασίνου επί της γωνίας των οδών Κυριαζή και Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Κηφισιάς, υπέστησαν γενική αποψίλωση από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου!


Κατά την  αποψίλωση η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, έγινε διαχωρισμός  των κομμένων (1) πρασίνων απορριμμάτων και (2) κορμών και μεγάλων ξυλώδη μερών  των εν λόγω δέντρων!


Τα πράσινα απορρίμματα αφέθηκαν στοιβαγμένα πλάι στα πεζοδρόμια επί των οδών Κυριαζή και Αγίου Δημητρίου δημιουργώντας μια απαράδεκτη ρύπανση του περιβάλλοντος κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο κέντρο της Κηφισιάς!


Αντίθετα τα μεγάλα ξυλώδη μέρη και οι κορμοί απομακρύνθηκαν τάχιστα  αφού κόπηκαν σε τεμάχια και φορτώθηκαν  σε «ιδιωτικό» φορτηγό το οποίο τα πήρε και έφυγε.....προς άγνωστο κατεύθυνση!!


ΔΙΑΙΡΩΤΌΜΕΘΑ......

- γιατί η Υπηρεσία Πρασίνου έδειξε τόσο μεγάλο ζήλο για την άμεση «ιδιωτική» απομάκρυνση των κορμών και μεγάλων ξυλώδη μερών των εν λόγω δέντρων.....ενώ αντίθετα αδιαφόρησε πλήρως για την ρύπανση που προκαλείται από τα πράσινα απορρίμματα;;

- γιατί δεν λειτουργεί μέχρι και σήμερα η Επιτροπή Πρασίνου για να επιβλέπει τέτοιου είδους γεγονότα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου