Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία και αίτηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Δημάρχου Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Χωρίς εμφανή δικαιολογητικά, πριν από πέντε μήνες περίπου, ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στη σφράγιση του καταστήματος στην οδό  Ελευθερίου Βενιζέλου 140 και Φλέμινγκ της εταιρείας Μπαλάσκας Α.Ε., που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας.


Είχε γίνει τότε μεγάλη φασαρία στο Δήμο με τους  εργαζόμενους στο κατάστημα να έχουν αποκλείσει το  Δήμο, ζητώντας τη μη σφράγιση του καταστήματος της  Νέας Ερυθραίας.

Τελικά η Δημοτική Αρχή προχώρησε στη σφράγιση του  καταστήματος, αφήνοντας στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενους. Από τότε η επιχείρηση με διάφορους τρόπους ζήτησε  από τη Δημοτική Αρχή να της παραχωρήσει την άδεια να  ανοίξει ξανά το κατάστημά της.    

Την Δευτέρα 15/10/2012  το Κοινοτικό Συμβούλιο της  Νέας Ερυθραίας παραχώρησε την υπ’ αριθμό 102/2012 προέγκριση για άδεια και λειτουργία του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 140 και Φλέμινγκ, Νέα Ερυθραία της εταιρείας Μπαλάσκας Α.Ε., χωρίς να ζητήσει κάποια αλλαγή από το κατάστημα για τις δήθεν παρανομίες του!       

Εν τω μεταξύ, ενώπιον (1) του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης (2) του Υπουργού Εσωτερικών (3) του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (4) του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και (5) κάθε αρμόδιου Πειθαρχικού Οργάνου,   οι  Αφοι  Μπαλάσκα έχουν υποβάλει στις 02/11/2012 καταγγελία και αίτηση πειθαρχικής δίωξης κατά

- του Δημάρχου Κηφισιάς Ν. Χιωτάκη
- του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μύρωνος Χιλιετζάκη
- της αρμόδιας υπαλλήλου του Δήμου για την έκδοση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Μαρίας Λατσού,

για παράβαση καθήκοντος.....διότι παρόλο που ζητήθηκε γραπτώς με Α.Π. 34061 στις 17/07/2012, να αποσφραγιστεί το κατάστημα τους στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και Φλέμινγκ διότι (1) δια νόμου ήταν αδειοδοτημένο (2) έχουν παρέλθει 30 ημέρες όπως ορίζει ο νόμος από την στιγμή που δεν είχε καμία παράβαση έγγραφη από τον Δήμο, ουδεμία απάντηση έλαβαν από την Δημοτική Αρχή!!

Σύμφωνα με τον κ. Στέφανο Μπαλάσκα, ο Εισαγγελέας προωθεί υπό την μορφή του κατεπείγοντος την εν λόγω σοβαρή υπόθεση!

Εν τω μεταξύ, όπως μας ανακοίνωσε ο κ Μπαλάσκας,  πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για διαφυγόντα κέρδη και ζημίες,  αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η κοστολόγηση (1) των εμπορευμάτων που πετάχτηκαν παρουσία του υγειονομικού (2) των ληγμένων εμπορευμάτων που θα βρεθούν ανοίγοντας το κατάστημα (3) της πληρωμής προσωπικού και των ενοικίων (4) της πληρωμής ρεύματος κτλ......λόγω  των ενεργειών του Δημάρχου Κηφισιάς!

Παρεμπιπτόντως, ο κ. Μπαλάσκας επιβεβαίωσε ότι το πρωτόκολλο καταστροφής των εμπορευμάτων έχει ήδη διαβιβασθεί στον Δήμαρχο κ Χιωτάκη δια χειρός!

ΤΩΡΑ ποίος θα πληρώσει τα «σπασμένα».....θα το δείξουν οι εξελίξεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου