Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ο Δήμαρχος ανακοινώνει «εμμέσως» ότι θα είναι ξανά υποψήφιος!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την Παρασκευή 12/10/2012 γύρω στις 12.30μμ ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης μίλησε σε συγκέντρωση του προσωπικού του Δήμου στο Πολιτιστικό του Δημαρχείου, τονίζοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολιτευτικής ιστορίας της, εξαιτίας των δραματικών περικοπών στους θεσμοθετημένους πόρου της.


Στην ενημέρωση αυτή παρευρέθηκε σχεδόν το σύνολο του προσωπικού και όλοι οι αιρετοί  του Δήμου....περίπου 600 άτομα!

Ο κ.  Χιωτάκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσλήψεις εργαζομένων επισημαίνοντας ότι:

«σε σχέση με πέρυσι ο Δήμος έχει 100 περισσότερους εργαζόμενους οι οποίοι παρέμειναν στη θέση τους με ασφαλιστικά μέτρα. Αυτή είναι μια τεράστια τρύπα του συστήματος και έχει να κάνει με τις δικαστικές αποφάσεις.  

Δεν μπορούμε να στηρίξουμε εργαζόμενους που έρχονται δουλεύουν ένα 8μηνο και κάνουν ασφαλιστικά μέτρα όταν ο δήμος έχει προκηρύξει διαγωνισμό για νέες συμβάσεις. Αν δεν φύγουν αυτοί που είναι μέσα με δικαστικά μέτρα δεν θα κάνουμε καμία πρόσληψη. Δεν μπορεί ο δήμος να πληρώνει διπλά μεροκάματα, γιατί όλα αυτά επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό».


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα για τη λειτουργία του δήμου, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια και τους κάλεσε να είναι συνεπείς στην εργασία τους, γιατί  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εμπιστεύεται και στηρίζεται στις δυνατότητες του προσωπικού ώστε ο Δήμος Κηφισιάς να γίνει πρότυπος Δήμος, στην υπηρεσία του δημότη.

Τέλος ο κ. Χιωτάκης στην αποστροφή του λόγου του για  τα έργα του Δήμου άφησε να γίνει αντιληπτό ότι:

«αναμένονται να  είναι περιορισμένα λόγω των δραματικών περικοπών στους θεσμοθετημένους πόρου μας, για αυτό δεν πρόκειται να κάνουμε προεκλογικά πυροτεχνήματα παρόλο που θα είμαι και πάλι «υποψήφιος» στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές»!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  Εθισμός εξουσίας.....δευτέρα φύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου