Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Aίμα στο χιόνι!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Tο έργο του  Φίλιπ Ρίντλεϊ «Αίμα στο Χιόνι» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις  9.00μ.μ. στο θέατρο ELIART, Κων/πόλεως 127 Βοτανικός.

Οι παραστάσεις θα είναι  κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9.00μ.μ. 

Πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Νομικού και  Κώστας Ζέκος.

Το  έργο ξετυλίγεται σε κάποιες υποβαθμισμένες περιοχές του ανατολικού Λονδίνου, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα έργα του βρετανού συγγραφέα που μέσα από σκληρή ματιά θέτει πολλά προβλήματα της σύγχρονης εποχής.

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος.
Σκηνοθεσία - μουσική: Γιώργος Φρατζεσκάκης.
Σκηνικά - κοστούμια: Καλλιόπη Ζαφειροπούλου,
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Βουτυρά,
Μακιγιάζ:  Γιάννης Αγγελάκης,
Παραγωγή: ΘΕΑΣΙΣ Α.Μ.Κ.Ε.

Έγκλημα στο χιόνι. Απεχθές έγκλημα  και ανεξιχνίαστο. Απ αυτά που  γίνονται καθημερινά πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και πρώτο θέμα στις ειδήσεις στην τηλεόραση.  

Θύμα ένας νεαρός, μόνος, κι όμορφος  καλλιτέχνης. Βρέθηκε σφαγμένος κάτω από άγνωστες συνθήκες στην τουαλέτα ενός εγκαταλειμμένου σταθμού. Ήταν το μοναχοπαίδι μιας μάνας που ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της, σπάει τη σιωπή της και αποφασίζει να συναντήσει ένα νεαρό άντρα, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας.

Η παράσταση, γίνεται αναπαράσταση εκείνης της μοιραίας νύχτας αλλά και ψυχολογική αρένα μιας σκληρής διαπροσωπικής πάλης μεταξύ των δύο.

Είσοδος: 15 ευρώ (φοιτητικό 10 ευρώ).
Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα  με ειδικές ανάγκες, νέους κάτω των 18 ετών, με την επίδειξη των απαραίτητων  δικαιολογητικών, ισχύει η προσφορά 15 euro τα δύο άτομα.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου