Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και Μουσείου Χειρογράφων της Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Υπογράφθηκε στις 02/10/2012 και ώρα 01.30μμ στην Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας απ' τον Μακαριότατο και τον Δρ. Μοχάμεντ Σουλαϊμάν, Διευθύνοντα Υποδιευθυντή του Μουσείου Χειρογράφων, συμφωνία ύψους 1,4 εκατομμυρίων λιρών, για τη συντήρηση εκατό χειρογράφων της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης εντός 74 μηνών, από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολικής δόσης, καθώς ενδέχεται ο χρόνος να μειωθεί με τις επεκτάσεις, που προγραμματίζει το Μουσείο Χειρογράφων για το Εργαστήριό του.


Συντονιστές των διαπραγματεύσεων ήταν ο π. Απόστολος Τριφύλλης, Διευθυντής της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης και ο Μιχάλης Σολομωνίδης, Μεταφραστής του Τμήματος Ακαδημαϊκών Δραστηριοτήτων και Εξειδικευμένης Μετάφρασης, και Συντονιστής Συνεργασίας του Κέντρου και Μουσείου Χειρογράφων της Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας.


Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας Πατριαρχείου - Βιβλιοθήκης δώρισε ο Μακαριότατος τον εξοπλισμό συντήρησης του Εργαστηρίου της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης στο Εργαστήριο Συντήρησης του Μουσείου Χειρογράφων της Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας και αναμένεται προσεχώς η άφιξή του στις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου