Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 30,5%.....δείχνει έρευνα της VPRC!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Προβάδισμα 3,5 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ, με 30,5%, έναντι 27% της Νέας Δημοκρατίας, όσον αφορά την εκτίμηση εκλογικής επιρροής, δίνει νέα έρευνα της VPRC, η οποία παρουσιάζεται αύριο από την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο».


Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 14%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει συρρικνωθεί στο 5,5% και βρίσκεται στην 6η θέση (!!) μαζί με τη ΔΗΜΑΡ (έχουν ίσα ποσοστά), μετά τους Ανεξάρτητους Έλληνες που βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 7% και το ΚΚΕ που είναι στην πέμπτη θέση, με 6,5%.

Με ποσοστό 1% ακολουθούν η Δημιουργία Ξανά και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ το ΛΑΟΣ λαμβάνει 0,5%.

Η τρόικα το μόνο που φαίνεται να πετυχαίνει για την ώρα είναι να κάνει κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και να ανεβάσει ψηλότερα την Χρυσή Αυγή. Και να φανταστείτε, ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα μέτρα! Σκεφθείτε τι έχει να γίνει όταν ανακοινωθούν και κυρίως όταν αρχίσουν να εφαρμόζονται!

Όταν ο κόσμος θα κληθεί να πληρώσει το πετρέλαιο για χρυσάφι!....επειδή το πολιτικό σύστημα αρνείται να πατάξει το λαθρεμπόριο, επειδή προστατεύει τους φοροφυγάδες, επειδή επικεντρώνεται μόνο στους εύκολους στόχους!....οι οποίοι από αντίδραση, φυσικά, επιβάλλουν ακραίες επιλογές!

Και δεν φταίνε αυτοί, δυστυχώς......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου