Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 02/04/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι «7» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.14381 ημερομηνίας 29/03/2012.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

1. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος BOTAΝΑ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ επί της οδού Αναξαγόρα 15 στο Ο.Τ. 16 της ΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ. Εγκρίνεται.

2. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ επί της οδού Αναξαγόρα 8 στο Ο.Τ. 13 της εταιρείας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Εγκρίνεται.

3. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 146 και Στροφυλίου στο Ο.Τ. 346 της ΜΕΪΧΑΝΕΤΖΙΔΗΣ Π. - ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Β. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Εγκρίνεται.

4. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ επί της οδού Ευαγγελιστρίας 16 και Κρήνης στο Ο.Τ. 48 της εταιρείας CIRO CERBO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. Εγκρίνεται.

5. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ επί της οδού ΤΑΤΟΪΟΥ 100 και ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 29 στο Ο.Τ. 128 (πρώην 13) της ΙΚΜΑΣ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΠΕ. Εγκρίνεται.

6. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ επί της οδού ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 και ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ στο Ο.Τ. 346 της Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΙΚ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ Ο.Ε. Εγκρίνεται.

7. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ και ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ επί της οδού Καποδιστρίου 18 στο Ο.Τ. 21 της ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ και ΣΙΑ Ε.Ε. Εγκρίνεται. 

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ κ. Ξενάκη ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 14/03/2012, ο κ. Χιωτάκης ανακοίνωσε ΣΤΟΠ μέχρι νεωτέρας σε νέες άδειες καταστημάτων έως ότου αποφασιστεί και περάσει από το Δ.Σ. η νέα κανονιστική απόφαση του Δήμου που θα αφορά τόσο στη λειτουργία όσο και στην αδειοδότηση!

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ Πρόεδρε κ. Ξενάκη ΠΩΣ συνεχίζετε να εγκρίνεται την προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας διαφόρων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα Νέας Ερυθραίας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου