Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έκθεση φωτογραφίας της κ. Ζέττας Αντσακλή!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, τον επιχειρηματικό κόσμο,  και πολλοί  άλλοι φιλότεχνοι τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της  κ. Ζέττας Αντσακλή,  στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, στην Κηφισιά.

Με  τίτλο "Waterproofs"  τα έργα της έκθεσης εμπνευσμένα από  το  απέραντο γαλάζιο, αποτελούν ένα ακόμα από τα πολλά ταξίδια της καλλιτέχνιδας, που διαβάζει, ερμηνεύει και αναδεικνύει τον κόσμο μέσα από τη φωτογραφική της μηχανή.

Σ' αυτή την ενότητα φωτογραφιών της, η κ. Ζέττα Αντσακλή κατέγραψε από διαφορετικές οπτικές γωνίες θάλασσες, κύματα, βράχους και αμμουδιές, που άλλοτε αποπνέουν τη σιωπηλή μαγεία της φύσης και άλλοτε την θορυβώδη αέναη κίνησή της.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την Ζέττα Αντσακλή και τις
κόρες της Αλεξία Βαρδινογιάννη και Μαρίνα Αντσακλή.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της έκθεσης ήταν η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UΝΕSCO,  κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πολλά μέλη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου, καθώς η καλλιτέχνης, μέλος και η ίδια του Συλλόγου, θέλησε να διαθέσει τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων της στους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τη νύφη της Αλεξία
Βαρδινογιάννη και την επιχειρηματία Ελένη Σαμαρά- Κωνσταντακάτου.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 25 Ιουνίου 2011 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και  Σάββατο από τις 10 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου