Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Απίστευτο.........κι όμως αληθινό!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που τραβήχτηκε από συνεργείο του Γαλλικού Τηλεοπτικού Καναλιού France 2. Μια εικόνα των «κατεχομένων» στη Βόρεια Κύπρο που δεν έχουμε δει από κανένα Ελληνικό ή Κυπριακό τηλεοπτικό  κανάλι! Είναι απίστευτο..........αλλά αληθινό!.... το τι γίνεται στα «κατεχόμενα»! Πατήστε εδώ....

Η κατεχόμενη από τον Τουρκικό στρατό Βόρεια Κύπρος  έχει γίνει παράδεισος «εγκληματιών» όπως π.χ. Βρετανοί φυγόδικοι οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και διαπρέπουν στο «επιχειρείν»!........χωρίς την εφαρμογή οιονδήποτε νόμου! Απλά εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι η έκδοσης των δεν είναι εφικτή!..........διότι η Βόρεια Κύπρος δεν είναι αναγνωρισμένη!

Φυσικά η Τουρκική Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα!.......δείχνοντας επιδεικτικά ανοχή  στα τεκταινόμενα!.......όπως μαφιόζικες επιχειρήσεις, ξέπλυμα χρήματος κτλ.

Το γεγονός ότι το βίντεο αυτό δεν γυρίστηκε από συνεργείο  Ελληνικού ή Κυπριακού Τηλεοπτικού Καναλιού είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε......για προπαγάνδα! Μια προπαγάνδα που ανέκαθεν γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται από τους Τούρκους εναντίον μας!.......σε αντίθεση με την δική μας συνεχιζόμενη ανύπαρκτη πολιτική!


Όσοι ακόμα ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ας αφιερώσουν ένα λεπτό να προωθήσουν αυτό το απίστευτο βίντεο του Τηλεοπτικού Καναλιού France 2.......όσο περισσότερο μπορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου