Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το μπαζάρ της «Καλλιπάτειρας»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ και Γεύμα στο ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Δέσποινα Γιαννακοπούλου.

Στο μπαζάρ συμμετείχαν πλήθος επιχειρήσεων προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς προσιτών Χριστουγεννιάτικων δώρων.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Δημοσθένης Ταμπάκης.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ανακοίνωσε  την απόφαση του Σωματείου να προσκαλέσει τα Σωματεία της Ελλάδος 

που  έχουν φιλανθρωπική δράση και ειδικά αυτά τα Σωματεία που ασχολούνται με την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, να δηλώσουν συμμετοχή και κατόπιν κλήρωσης, όλα τα έσοδα της Καλλιπάτειρας, του 2013, θα διατεθούν για τους σκοπούς των 2 κληρωθέντων σωματείων.

Βάνα Δελούδη, Βάνα Λαβιδα.

Τόνισε επίσης, ότι μία διασωματειακή συνεργασία, με συντονισμένες προσπάθειες είναι απαραίτητη για όσο καιρό θα χρειασθεί να ξεπεράσει η χώρα μας την παρούσα οικονομική κρίση, καλώντας τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των φιλανθρωπικών σωματείων.

Μελίνα Δασκαλάκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Βίκυ Φιλίππου.

Κατά την εκδήλωση ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών, Δημοσθένης Ταμπάκος, στο χαιρετισμό του, ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου μεταξύ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Π.Α.Σ.Γ.«Καλλιπάτειρα» για κοινή δράση σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου