Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το Ίδρυμα Αθανασίου Β. Μπότση τιμά την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ετήσια εκδήλωση της απονομής βραβείων του, το κοινωφελές  Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση  τίμησε την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για το πολύπλευρο κοινωνικό και ανθρωπιστικό της έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο κύριος Πάνος Καραγιάννης.

Η ειδική τιμητική διάκριση στην κυρία Βαρδινογιάννη απονεμήθηκε στο πλαίσιο της 29ης Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην μεγάλη αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, και συνοδεύτηκε από το θερμό χειροκρότημα  των παρευρισκομένων εκπροσώπων του Τύπου. 

«Κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, είπε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μπότση, κύριος Πάνος Καραγιάννης, το κοινωνικό σας έργο είναι τόσο μεγάλο που ότι και να πει κανείς δεν εκφράζει την πραγματικότητα. Το μόνο που σας ευχόμαστε είναι να σας δίνει ο Θεός υγεία και δύναμη να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο κοινωνικό έργο. Παρακαλώ να δεχτείτε αυτή την ειδική τιμητική διάκριση από το ίδρυμα προαγωγής δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, για το τεράστιο και αδιαμφισβήτητο έργο σας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Η κυρία Βαρδινογιάννη, συγκινημένη, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον κύριο Καραγιάννη, τον ευχαρίστησε λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για την ξεχωριστή αυτή διάκριση. Όλα αυτά τα χρόνια κάνω ότι νοιώθω χρέος μου και δεν θεωρώ τις βραβεύσεις απαραίτητες.

Παρ’ όλα αυτά, το βραβείο αυτό αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή γιατί μου δίνει δύναμη να συνεχίσω το έργο που επιτελώ. Με συγκινεί το γεγονός ότι προέρχεται από το ιστορικό ίδρυμα Αθανασίου Μπότση  με το οποίο με συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί, και από πρόσωπα μαχητές της Δημοσιογραφίας που επίσης μας συνδέουν κοινά οράματα για ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας μας.

Τους εύχομαι να συνεχίσουν να προσφέρουν στην πατρίδα μας με δύναμη και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες πού περνάει η χώρα μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ίδρυμα Μπότση και θερμά συγχαρητήρια στους δημοσιογράφους πού βραβεύονται σήμερα».

Τα φετινά Δημοσιογραφικά Βραβεία του Ιδρύματος Μπότση απονεμήθηκαν στους εξής:

Στους δημοσιογράφους, τους  συντελεστές και τη Διοίκηση της ΕΤ3, στους δημοσιογράφους Ελίζα Παπαδάκη, Γιώργο Ντουδεσκέα, Χρίστο Βασιλόπουλο, Helena Smith, Κατερίνα Γκίκα, Γιώργο Μπουρδάρα, Πέτρο Κρυσταλάκο, Κώστα Στούπα, Γιώργο Κιούση, Αντώνη Κούρτη, Γιάννη Θειακό, Δημήτρη Ζαννίδη, Λάμπρο Καλαρρύτη, Βασίλη Νικολόπουλο, Έλενα Ριζεάκου, Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και στην Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου