Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ερασιτεχνικός διαγωνισμός!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ανακοινώθηκε η έναρξη του δημοφιλέστερου ερασιτεχνικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους, Done in 60 Seconds από το  Jameson Irish Whiskey και το περιοδικό Empire.


Φέτος  οι διαγωνιζόμενοι θα προέρχονται από 16 χώρες. Η Ελλάδα μαζί με την Ιαπωνία είναι οι νέες συμμετοχές με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τον τίτλο Jameson Empire Done in 60 Seconds champion του 2013!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν  θα πρέπει να διαλέξουν την αγαπημένη  τους ταινία και να σκηνοθετήσουν τη δική τους εκδοχή σε ένα μόλις λεπτό!


Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2013 στο www.jamesonempirediss.com.

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και στο YouTube  http://www.youtube.com/jamesonempirediss για να μπορούν να τις απολαύσουν σινεφίλ από όλον τον κόσμο.

Μόλις η διαδικασία υποβολής των συμμετοχών ολοκληρωθεί, η κριτική επιτροπή κάθε χώρας καλείται να τις αξιολογήσει επιλέγοντας αυτή που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παγκόσμιο τελικό.

Η ελληνική κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τον δημιουργό Νίκο Περάκη, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρένο Χαραλαμπίδη και τον  κριτικό κινηματογράφου Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου