Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Καταπάτηση του δάσους και παράνομη «στάνη» στην Άνω Κηφισιά!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στο τέλος της οδού Τσιγάντε στο όρια Μελισσίων και Κηφισιάς και μέσα στο άλσος που υπάρχει, έχει γίνει καταπάτηση του δάσους και έχει γίνει εστία μόλυνσης.


Κάποιος (γνωστός στην περιοχή) έχει εγκαταστήσει στάνη με πρόβατα και παράγκες. Η κατάσταση ξεκίνησε με μια παράγκα πριν λίγους μήνες, ενώ τώρα έχει περιφράξει, έκταση για να μένουν τα ζώα, έχει βάλει σκύλους για φύλαξη κλπ.


Εκτός της βρωμιάς και της δυσοσμίας που επικρατεί, έχει παρατηρηθεί να σφάζουν και γδέρνουν τα ζώα επιτόπου ενώ τα βράδια κόβουν δέντρα.


Οι ανωτέρω φωτογραφίες δείχνουν ένα κομμάτι της κατάστασης που επικρατεί.  

Η ακριβής θέση του σημείου είναι πίσω από ένα αυτοσχέδιο ιππικό όμιλο (επίσης αμφιβόλου νομιμότητας) με συντεταγμένες: 38° 4'1.59"N, 23°50'3.73"E. Επίσης επισυνάπτεται χάρτης και αρχείο με την θέση στο Google  Earth......


Την καταπάτηση την έχει κάνει περίοικος που μένει στην οδό Τσιγάντε πολύ κοντά στο σημείο και μεταφέρει υλικά στην στάνη από και προς το σπίτι του με ένα αυτοκίνητο με πινακίδα KBH4359.
  
Τέλος, την ίδια περίοδο και λίγο πιο βόρεια (100μ περίπου) περιφράχθηκε το οικόπεδο που φαίνεται στον χάρτη, μάλλον από τον ίδιο που έχει φτιάξει και μια άλλη παράγκα/στάνη μέσα στο περιφραγμένο οικόπεδο.


Η ακριβής θέσης είναι  38° 4'5.57"N, 23°50'5.29"E και φαίνεται επίσης στον επισυναπτόμενο χάρτη και αρχείο Google Earth.


Οι ανωτέρω φωτογραφίες δείχνουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί αλλά κανείς αρμόδιος της Δημοτικής Αρχής δεν έχει επέμβει έως τώρα....ΓΙΑΤΙ άραγε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου