Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 26/11/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτιρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί  «4» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 51464 ημερομηνίας 20/11/2012.

Αρχικά ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε «5» προ ημερησίας θέματα για το αν θα τα συζητούσε το Συμβούλιο ή όχι.

Αποφασίστηκε να συζητηθούν κατά πλειοψηφία. Συγκεκριμένα αφορούσαν προεγκρίσεις μαγαζιών που ήδη υπάρχουν και έχουν χρήση γης σύμφωνα με τον Πρόεδρο ωστόσο δεν είχαν δοθεί οι εισηγήσεις στα μέλη του συμβουλίου και έλειπαν υπογραφές από το γραφείο καταστημάτων λόγω του προβλήματος που επικρατεί με την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στις πολεοδομίες.

Από αυτά τελικά εγκρίθηκαν τα «4» θέματα.  

Ακολούθως πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις και για τα «4» τακτικά θέματα…..χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

1.Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ, με πωλούμενα είδη παντοπωλείου, οπωροπωλείου, πρατήριο άρτου, τσιγάρα, ποτά κλπ. επί της οδού Σεβδικίου 27 και 25ης Μαρτίου  στο Ο.Τ. 106 της εταιρείας Δ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

2.Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (Εστιατόριο-Πιτσαρία-Σνακ Μπαρ» επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 146 και Στροφυλίου στο Ο.Τ. 346 της Δ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Εγκρίθηκε ομόφωνα.

3.Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΑΒΑ)» επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 127 στο Ο.Τ. 303 της ΣΕΚΛΙΖΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ.

Εγκρίθηκε ομόφωνα.

4.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας.

Ακολούθησαν «12» θέματα σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Ερυθραία εκ των οποίων το «1» αναβλήθηκε, «1» απορρίφθηκε και τα υπόλοιπα «10» εγκρίθηκαν σύμφωνα με τις εισηγήσεις της επιτροπής κυκλοφοριακών θεμάτων με κάποιες μικρό-διαφοροποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου