Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κλείνει η αυλαία της «Υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη»....

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Συμπληρώνεται ο επίλογος του άρθρου της εφημερίδας Kifisia Press στις 08/11/2012 με τίτλο «Υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη.....σε πλήρη εξέλιξη».....με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά 27 ατόμων και συγκεκριμένα κατά του Δημάρχου, του Διευθυντή Πολεοδομίας, των τεσσάρων Προέδρων του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2004, και κατά νυν και πρώην  Δημοτικών Συμβούλων! 

Το ακίνητο Μαυρομμάτη στη οδό Γεωργαντά 24 στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την υπόθεση ΕΓ6 – 09/636 που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο της Εισαγγελίας Αθηνών, οι 27 διώκονται με ένα πολύ στοιχειοθετημένο και σκληρό για αυτούς κατηγορητήριο και θα πρέπει κατά την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών να απολογηθούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τις πράξεις της «παράβασης καθήκοντος κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση καθήκοντος για ηθική αυτουργία στις ανωτέρω πράξεις κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή».

Παρόλο που έγινε προσπάθεια με καθυστερήσεις και αρνήσεις απολογιών ώστε σιγά σιγά να επέλθει ο χρόνος παραγραφής της υπόθεσης,  η Εισαγγελέας κ. Ευγενία Σταθουλοπούλου δρομολόγησε την ποινική δίωξη να λάβει χώρα στις 13/05/2013!!

Σε πολύ δυσχερή θέση φαίνεται πλέον να βρίσκονται ΟΣΟΙ  επί εννέα χρόνια πολεμούσαν με εμπάθεια το συμπολίτης μας κ. Χαράλαμπο Μαυρομμάτη και δεν έπαιρναν στα σοβαρά τα «έγγραφα» και τις «αποφάσεις» που κατέθετε, καταδικάζοντάς τον να βλέπει να απαξιώνεται η περιουσία του από τους ψήφους ορισμένων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Τώρα όμως τα Μέλη αυτά θα πρέπει να καταθέσουν / αντιπαραθέσουν τα δικά τους «έγγραφα» για τη δική τους υπεράσπιση.

Η αξιοθαύμαστη συμπεριφορά του συμπατριώτη / συμπολίτη μας κ. Μαυρομμάτη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, παρόλο που και  η «ελληνικότητα» του αμφισβητήθηκε από τον κ. Χιωτάκη! Πίστεψε ότι είχε δίκιο και πάλεψε κατά της κατάφορης αδικίας που υφίστατο από την Δημοτική Αρχή Κηφισιάς.....όταν όλα έδειχναν εναντίον του. Από τότε ακολούθησαν το παράδειγμά του και άλλοι δημότες.

Έτσι με αυτές τις ενέργειες και τους χειρισμούς  ορισμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας,  υπάρχει το ενδεχόμενο να τελεσφορήσει η έκβαση αυτής της Αγωγής και ο Δήμος Κηφισιάς να υποχρεωθεί να αποζημιώσει τον  συμπολίτη μας κ Μαυρομμάτη με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου......έχει γίνει πρόβλεψη στον προϋπολογισμό 2013 για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;; Η θα κληθούμε να πληρώσουμε αυξημένα ΤΕΛΗ για να καλύψουμε την εμπαθή υπαιτιότητα του κ. Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου