Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Όλα για την ΕΛΠΙΔΑ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με σκοπό την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώθηκε προ ημερών  εκδήλωση στο κατάστημα Ralph Lauren στην Κηφισιά.

Από τις 5.30 το απόγευμα ως αργά το βράδυ, η αντιπρόσωπος του οίκου στην Ελλάδα Βαρβάρα Βερνίκου, υποδεχόταν τους καλεσμένους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση για να συνδυάσουν τις αγορές τους με έναν μεγάλο σκοπό, καθώς το 20% των πωλήσεων της βραδιάς θα προσφερθεί στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ». Επίσης όσοι επισκεφθούν το κατάστημα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, μπορούν να ζητήσουν το 20% από το ποσόν των αγορών τους να προσφερθεί στην «ΕΛΠΙΔΑ».  

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί και ευχαρίστησε θερμά  την κυρία Βερνίκου για την ευγενική της πρωτοβουλία να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, καθώς και τους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι με την παρουσία τους στηρίζουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και δίνουν δύναμη στην ίδια και στα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Στη φωτογραφία: η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και  η κυρία Βαρβάρα Βερνίκου με τον καθηγητή μουσικής κύριο Σπύρο Λάμπρου και τα παιδιά της χορωδίας του,  που έστειλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Σπύρος Λάμπρου.

Επίσης το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ένας καθιερωμένος πλέον θεσμός, που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, επιφυλάσσοντας  πολλές ευχάριστες εκπλήξεις  στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους,  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά (Δηληγιάννη 66),  και θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί ως  τις 8 το βράδυ. 


Για άλλη μια χρονιά θα συμμετέχουν σ’ αυτό, περισσότεροι από όλες τις προηγούμενες χρονιές, γνωστοί δημιουργοί και καταστήματα, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Φέτος στο Bazaar συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι:

Anatol, Au Delicieux, Cakes and Cookies, Casa, Diamond Club DANELIAN, Dreamwish, First Home Design,  Jo Malone, Kessaris, Koki Creations, Le Chocolat, Le Shop, Liana Vourakis,  MIRANDAS, My I4D, Sadrine and Jo, Serkos,  Story Mood,  Thank you Cosmetics, The Scandal Ring, Venetia Vildiridis, VST (Veta Stefanidou Tsoukala), Zerteo, Άννα Παπαδάκη, Αντώνης Βουράκης, Αφες Ι. Κανδαράκη, Βιβλιοπωλείο «Φωλιά», Ιορδάνης και Μπισκότο από Σπίτι.             

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, στο Βazaar θα λειτουργήσουν και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2013, ένα πανέμορφο αρκουδάκι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφορά του κοσμηματοπωλείου Serkos, οι νέες φιγούρες της Playmobil, o πειρατής και η πριγκίπισσα, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τα Ελληνόπουλα, δημιουργίες του οίκου Λάσκαρη, της ζωγράφου Έπης Νικολακοπούλου και της εταιρείας Cotton Prince, που είχαν την ευγενική πρωτοβουλία να προσφέρουν στον Σύλλογο, καθώς και το βιβλίο της Λίζας Πενθερουδάκη με τίτλο «Καραμελόμπαλες και Πρασινομπίζελα».

Επίσης, θα πωλούνται χριστουγεννιάτικες κάρτες, μπλούζες και χειροποίητες κατασκευές από  παιδιά και  γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου