Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας συνήλθε το Σάββατο 22/09/2012 στις 01.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτιρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί  «3» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 42058 ημερομηνίας 19/09/2012.

Αναφορικά με τη χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο που έφερε ο Πρόεδρος στο Συμβούλιο: η άδεια εκδίδεται για αόριστο χρονικό διάστημα, εκτός αν ο ενδιαφερόμενος δηλώσει ότι επιθυμεί την έκδοση της για διάστημα ορισμένο!  

Ακολούθως πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις για τα «2» από τα «3» τακτικά θέματα…..χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

1. Δράσεις σχετικά με την κατάρτιση του Επιχειρησιακού και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου. Εγκρίθηκε κατά πλειψηφία.

Συγκεκριμένα το Συμβούλιο εισηγείται στην εκτελεστική επιτροπή με σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τον επείγοντα χαρακτήρα των αναγκών των κατοίκων και τις προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη, τις δράσεις που πρέπει να περιλαμβάνει το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν.

2.Καθορισμός θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους στην Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας. Απερρίφθη κατά πλειοψηφία.

3.Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με τμήματα παντοπωλείου - τυροκομικών, αλλαντικών - πρατηρίου γάλακτος και ειδών ζαχαροπλαστικής - εμφιαλωμένων ποτών (κάβα) επί της οδού ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 στο Ο.Τ. 1 της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία γαλακτοκομικών και κρητικών παραδοσιακών προϊόντων  ΕΠΕ» με δ.τ. «Μιτάτο Μασαούτη». Εγκρίθηκε ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου