Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ιωνικές Γιορτές στη Νέα Σμύρνη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρόγραμμα των Ιωνικών Εορτών του Δήμου Νέας Σμύρνης. Έτσι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00 με κάρτα εισόδου  παίζεται η μεταφυσική κωμωδία «Pizza Mercedes» της Κατερίνας Κλήμη σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού με τους: Μ. Μπέη, Κ. Κλήμη, Ν. Μαυρουδή, Μ. Φλωράτου, Ι. Κωσταρά και guest το Μανώλη Δεστούνη.


Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 οι «Ιππείς» με τον Π. Φιλιππίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Εισιτήριο 5€.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00 με κάρτα εισόδου, η μουσικοθεατρική παράσταση «90 χρόνια πέρασαν από τότε» αφιερωμένη στην καταστροφή της Σμύρνης, με τον Γρηγόρη Βαλτινό, την Ελένη Πέτα, τον Πασχάλη Τόνιο.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00 με εισιτήριο 10€  η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με Καραμπέτη, Μάινα, Στάνκογλου, Παππά σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.000 με κάρτα εισόδου, κλασσική μουσική και τζαζ, με τη Νεανική - Παιδική Συμφωνική Ορχήστρα υπό την αιγίδα της ΕΡΤ, το κουαρτέτο τζαζ του Μάνου Αθανασιάδη. Τραγουδούν η Κλέλια Θεοδωρίδη σύζυγος του Αντιπρόεδρου του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης  Δημήτρη Θεοδωρίδη και ο Μάνος Αθανασιάδης. Διευθύνει η Νίνα Πατρικίδου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου