Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 10/09/2012 στις 08.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση για την λήψη αποφάσεων επί «5» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.39720 ημερομηνίας 05/09/2012....δεν πραγματοποιήθηκε!

Τα τακτικά θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν ήταν....

1. Καθορισμός θέσεων Λαϊκής Αγοράς στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας.

2. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΚΑΦΕTEΡΙΑ - ΜΠΑΡ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59 και Χαρ. Τρικούπη στο Ο.Τ. 346 της ΚΟΥΡΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ.

3. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ με παρακείμενο χώρο αυτού ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ επί της οδού Σμύρνης 9  στο Ο.Τ. 60 του ΔΩΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

4. Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ και ΣΙΑ Ε.Ε.  στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ» με δ.τ. «WE LIVE» επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 144, Ν. Ερυθραία για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

5. Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην NISI ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΠΕ  στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ» με δ.τ. «NISI» επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 146 και Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία για χρονικό διάστημα άνω των (3) ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου