Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας.


Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας συνήλθε την Τετάρτη 17/09/2012 στις 08.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτιρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί  «6» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 41112 ημερομηνίας 13/09/2012.

Υπήρξε συζήτηση (προβληματισμός) προ ημερησίας για το εάν πρέπει να δίνονται άδειες λειτουργίας μουσικών οργάνων για ένα έτος ή αορίστου όπως γίνεται αντίστοιχα στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, διότι οι καταστηματάρχες πριν την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έχουν ήδη πληρώσει παράβολο στο Δήμο για ένα έτος ή παραπάνω και επικρατεί γενικότερα μια σύγχυση για το τι μέλλει γενέσθαι με την μουσική γενικότερα και με τους κανονισμούς που δεν τηρούνται! 

Ακολούθως πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις και για τα «6» τακτικά θέματα…..χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

1.Καθορισμός θέσεων Λαϊκής Αγοράς στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ.

2.Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59 και Χαρ. Τρικούπη στο Ο.Τ. 346 της ΚΟΥΡΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ.

3.Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ με παρακείμενο χώρο αυτού ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ επί της οδού Σμύρνης 9  στο Ο.Τ. 60 του ΔΩΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ.

4.Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.  στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» με δ.τ. «WE LIVE» επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 144, Ν. Ερυθραία για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.

5.Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην NISI ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΠΕ  στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» με δ.τ. «NISI» επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 146 και Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία για χρονικό διάστημα άνω των (3) ετών.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.

6.Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στην εταιρεία Ι. ΑΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» με δ.τ. «DECK» επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59 και Χαριλ. Τρικούπη, Ν. Ερυθραία για αόριστο χρονικό διάστημα.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου