Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Εναλλακτική Ημερίδα…..με ελεύθερη είσοδο!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 13.00 - 22.00 στον Πολυχώρο  Δημιουργικών, Εναλλακτικών και Πολεμικών Τεχνών «Σμάρω Στεφανίδου - Λήδα Shantala», Τριπόλεως 35Α και Ευβοίας,  Κ. Χαλάνδρι (στάση μετρό «Χολαργός») τηλ. 210-6717529, πραγματοποιείται η 10η Εναλλακτική Ημερίδα εκτόνωσης, δύναμης κι ανάτασης, με είσοδο ελεύθερη.


Χορός, γυμναστική, διαλογισμός, ευεξία! Ανακαλύψτε εμπειρίες πρωτόγνωρες για έναν καινούργιο εαυτό. Ασκηθείτε και αποκτείστε αξιοζήλευτη ευκινησία αλλά και  ψυχική γαλήνη με γιόγκα. 

Τονωθείτε με Πιλάτες. Απελευθερώσετε τα συναισθήματα και την εκφραστικότητά σας με τη χοροθεραπεία. Διώξτε το άγχος και την κατάθλιψη, χορέψτε σε μελωδίες οριεντάλ, αλλά και στους εκτονωτικούς ρυθμούς των αφρικάνικων κρουστών.


Ανακαλύψτε τη μοναδική γοητεία του ινδικού κλασικού χορού Bharata Natyam. Αιωρηθείτε κρεμασμένοι από την οροφή με τον εναέριο ακροβατικό χορό, αφεθείτε στο ρυθμό του αργεντίνικου tango.

Συνδυάστε διαλογισμό με αυτοάμυνα σε μια από τις πολεμικές τέχνες της Ανατολής, ή αδράξτε το βασιλιά των όπλων, το σπαθί του ενάμιση χεριού, στη Μεσαιωνική και Αναγεννησιακή Σπαθασκία. Και τέλος  Ασκήσεις γέλιου, από την…..Ομάδα γέλιου.


Η κόρη της αξέχαστης Σμάρως Στεφανίδου Λήδα Shantala, μας μεταφέρει  τις πολύχρονες εμπειρίες της, πάνω στη ρεφλεξολογία, τα θεραπευτικά και όχι μόνο μασάζ.

Λέει η ίδια: «Το Shantom είναι η συμπύκνωση της ίδιας μου της ζωής, το απαύγασμα όλων μου των εμπειριών, από τις σπουδές, τη δουλειά και τα ταξίδια που έκανα, αναζητώντας το μυστικό της ζωής και του εαυτού μου. Όλα όσαείδα, έζησα, κατανόησα, αγάπησα, εκείνα που με βοήθησαν να προχωρήσω και να εξελιχθώ,  να κατανοήσω τον κόσμο και τον εαυτό μου, μου γέννησαν την ανάγκη να τα «μεταγγίσω» και στους άλλους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου