Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Fuel Fandango!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν  τη συναυλία του διάσημου ισπανικού μουσικού σχήματος «Fuel Fandango» στις 13 Ιουνίου 2012 στις 21.00.

Εισιτήρια: 10€ Κανονικό, Φοιτητικό – Μαθητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) και Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) και Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάρτας Πολιτισμού/ ΑμΕΑ/ Άνω των 65 ετών/ Κάτοχοι Κάρτας της Βιβλιοθήκης του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας: 7€.

Μετά τη συναυλία  στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, θα εμφανιστούν στις 15 Ιουνίου 2012 στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας της Κύπρου.


Το συγκρότημα Fuel Fandango (Φιούελ Φαντάνγκο) δημιουργήθηκε το 2009 από τον Άλεν Ακόστα, παραγωγό και dj που είχε ήδη εντυπωσιάσει.  

Το άλλο μισό του Fuel Fandango είναι η Νίτα, μια τραγουδίστρια από την Κόρδοβα που έχει το φλαμένκο στο αίμα της και τη μαύρη μουσική στη φωνή της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η πείρα της είναι μεγάλη αφού ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή.

Αναμφίβολα, το μεγάλο ατού του Fuel Fandango είναι η σκηνική τους παρουσία. Η Νίτα και ο Άλεν με τον καταλυτικό Κάρλος Σόσα στα ντραμς, αποτελούν ένα πολύ ροκ τρίο που προσφέρει την πιο χορευτική εκδοχή του ρεπερτορίου του και … η σκηνή παίρνει φωτιά!

Δισκογραφικά, το Fuel Fandango έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Το πρώτο τους σινγκλ (2009) είχε τέτοια απήχηση που το γκρουπ έδωσε συναυλίες σε περισσότερες από 70 πόλεις.

Το 2010 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τον τίτλο «Fuel Fandango». Το 2011 η δισκογραφική εταιρεία Warner υπογράφει μαζί τους συμβόλαιο και κυκλοφορεί τη μέχρι τότε ανεξάρτητη παραγωγή του δίσκου τους σε πολυτελή έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου