Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....της Τακτικής Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Το Τοπικό Συμβούλιο Εκάλης συνήλθε την Τετάρτη 30/05/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δ. Γονέου στην αίθουσα του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος στην Εκάλη. 


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά μέλη,  η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου προ ημερησίας και  «6» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση ημερομηνίας 24/05/2012. 

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα....   

Έκτακτο θέμα: 

Εισήγηση άμεσης αντικατάστασης της άμμου στα σκάμματα των παιδικών χαρών και ενημέρωση του Τοπικού Συμβουλίου σε ότι αφορά την αντικατάσταση ή επισκευή  κατεστραμμένων παιχνιδιών και γενικότερα της αναβάθμισης των παιδικών. Εγκρίνεται.  

Τακτικά θέματα: 

1.Εισήγηση  προς την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων για την εκπόνηση μελέτης σχετικά με την τοποθέτηση σημάτων στάσης «STOP»  κατά μήκος της οδού Ρόδων και στα δύο ρεύματα , σε κάθε διασταύρωση με κάθετη οδό. Εγκρίνεται. 

2.Εισήγηση για άμεση δημοπράτηση των έργων: Α)Έξοδος κινδύνου του υπογείου χώρου του Εντευκτηρίου Εκάλης. Β) Αγωγού όμβριων εγκαρσίως της Λ. Θησέως στο ύψος της Αγ. Μαρίνας. Εγκρίνεται. 

3.Εισήγηση προς την Τεχνική Υπηρεσία  για άμεσο καθαρισμό, φρεατίων και σχαρών στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης ,του συλλέκτη όμβριων παράλληλα της Λεωφ. Θησέως  και κυρίως του «εμφράγματος» στη συμβολή με την οδό Αγράμπελης. Εγκρίνεται. 

4.Εισήγηση για άμεσο ψεκασμό και καθαρισμό των πεύκων που βρίσκονται σε κοινόχρηστους  χώρους της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης προς καταπολέμηση της προσβολής  από τη βαμβακίαση. Εγκρίνεται. 

5.Εισήγηση προς την υπηρεσία πρασίνου για κοπή ενός ξερού πεύκου στην πλατεία Ναρκίσσου. Εγκρίνεται. 

6.Εισήγηση προς την υπηρεσία πρασίνου για καθαρισμό των ξερών χόρτων στους κοινόχρηστους  χώρους  της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης προς αποφυγή του κινδύνου πυρκαγιάς. Εγκρίνεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου