Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μονόλογος στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Από την Τετάρτη 6  έως την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 21.30, το  Θέατρο Ένα (Λευκωσία) παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το μονόλογο του Neil La Bute «Ιφιγένεια Εν Όρεμ» με τον Ανδρέα Αραούζο, στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους και σε σκηνοθεσία Αντρέα Χριστοδουλίδη. 


Μετά την περιοδεία του στο Κάμντεν του Λονδίνου, την Όπερα της Δαμασκού και το Evry-sur-Seine στο Παρίσι, παρουσιάζεται φέτος και στην Αθήνα. 

Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει.

Ο απόηχος τραγωδίας στον τίτλο έρχεται σε αντίθεση με την απλή και ψυχρή καθημερινότητα του λόγου. Μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ένας άντρας καταθέτει σε έναν άγνωστο την ύπουλη φρίκη της ζωής του. Μια ζωή η οποία… συνεχίζεται. 

Ο συγγραφέας έχει εξυμνηθεί από κριτικούς για την ντόμπρα και ανησυχαστική απεικόνιση των ανθρωπίνων σχέσεων στα έργα του.

Ανδρέας Αραούζος.
  
Με την ευκαιρία της περιοδείας θα δοθεί και στη Λευκωσία άλλη μία παράσταση του μονολόγου που τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό άφησε τη γεμάτη αίθουσα σε μια συγκλονιστική σιωπή. 

Εισιτήρια: 12€ , 10€  Μαθητικό / Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) και Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) και Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων /  Κάτοχοι Κάρτας  Πολιτισμού / ΑμΕΑ / Άνω των 65.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου