Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 12/03/2012 στις 08.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με «9» παρόντα μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί (1) προ ημερησίας και «5» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 10704 ημερομηνίας 07/03/2012.

Στο προ ημερησίας θέμα που συζητήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου, αποφασίστηκε να ζητηθεί μια γνωμοδότηση από την Τροχαία Κηφισιάς σχετικά με το αν μπορεί να δοθεί μια λύση στην διασταύρωση Βάρναλη και Ελ. Βενιζέλου (ερχόμενος από Βάρναλη για να διασχίσεις της Ε. Βενιζέλου) λόγω περιορισμένης ορατότητας εξαιτίας του περιπτέρου που βρίσκεται επί της Βενιζέλου.

Ακολούθησε η λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι τακτικών θεμάτων.....

1. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 144 στο Ο.Τ. 346 του «ΖΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ». Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 6 υπέρ και 3 κατά.

2. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ  επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 72 στο Ο.Τ. 1 της εταιρείας «ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» Εγκρίθηκε ομόφωνα.

3. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας. Εγκρίθηκαν ομόφωνα.

4.Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων (στερεοφωνικό συγκρότημα μικρής ισχύος) στο κατάστημα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ της εταιρείας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΣΑΛΙΑΔΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» με δ.τ. BARQUE επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 127, Ν. Ερυθραία, για το έτος 2011-2012. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

5. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ επί της οδού Ελευθ. Βενιζέλου 141 στο Ο.Τ. 11 της εταιρείας «ΜΙΡΑΝΤΑ ΧΟΤΖΑ και ΣΙΑ Ε.Ε.» Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 7 υπέρ και 2 κατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου