Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Τα ευτράπελα.....της πρόσκλησης Σύγκλησης της Έκτακτης Γ.Σ. της Δημοτικής Α.Ε. «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ»!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο  συνήλθε την Τετάρτη 14/03/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία της κ. Κορογιαννάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,  η Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ» για να αποφασίσει επί των κάτωθι «3» θεμάτων  που αναφέρονται στην δημοσιευμένη πρόσκληση με ημερομηνία 09/03/2012 και Α.Π.4:

1. Έγκριση τροποποίησης Καταστατικού της Δημοτικής Εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.».

2. Έγκριση Προϋπολογισμού Έτους 2012 της Δημοτικής Εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.».

3. Επικαιροποίηση Απόφασης (αρ. απόφασης 82/2011) του Δ.Σ. της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» που αφορά την αμοιβή της κ. Σιαμέτη για το χρονικό διάστημα από 1/1/2011 έως 31/3/2011.

Όπως αναμενόταν, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΑΝΕΒΛΗΘΗ  διότι η ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης ήταν 09/03/2012 και η οριζόμενη ημερομηνία της συνεδρίασης ήταν 14/03/2012, δηλαδή μεσολαβούσαν «5» πλήρεις ημέρες ΜΟΝΟ!....

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ  κ. Κορογιαννάκη πως είναι δυνατόν, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς ο οποίος είναι μονομέτοχος της Δημοτικής Α.Ε. «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ», να σας διαφεύγει ότι.....

«Η δημοσίευση της πρόσκλησης της Έκτακτης ή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις εφημερίδες ή στο διαδίκτυο, γίνεται είκοσι (20) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την οριζόμενη ημέρα για τη συνεδρίαση αυτής, ενώ η δημοσίευση της πρόσκλησης στο τεύχος Α.Ε. και Ε.Π.Ε. της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, γίνεται δέκα (10) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την οριζόμενη ημέρα για τη συνεδρίαση αυτής (άρθρο 3 του Π.Δ. της 16-1-1930).»

Επειδή η Γενική Συνέλευση, κ. Κορογιαννάκη, αποτελεί το «ιεραρχικά ανώτατο όργανο» της Ανώνυμης Εταιρίας, από τα τρία όργανα της Α.Ε. (Γ.Σ., Δ.Σ. και Ελεγκτές)....ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ να είστε πιο σχολαστική στον «ορισμό» ημερομηνιών της πρόσκλησης Σύγκλησης Τακτικών ή Έκτακτων Γ.Σ. για να αποφεύγονται τέτοιου είδους διαδικαστικά ευτράπελα!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου