Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μια ματιά στη βραδιά των Όσκαρ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά τις προηγούμενες απονομές στις «Χρυσές σφαίρες», στα BAFTA κλπ., οι νικητές της βραδιάς των  Όσκαρ, ήταν αναμενόμενοι. Της βραδιάς αυτής που τη φετινή χρονιά σε τίποτα δεν θύμιζε παλιές λαμπρές εποχές.

Ο Μισέλ Χαζαναβίσιους (με ρολόι Chopard) με τη σύζυγό του Μπερενίς Μπεζό (κοσμήματα Chopard - clutch Swarovski)  και την πρόεδρο και καλλιτεχνική διευθύντρια και ψυχή του οίκου Chopard Καρολίν Σώυφελε, στα Όσκαρ.

Ήταν τόσο λιτή που αναρωτιόσουνα αν βρισκόσουν στο Χόλλυγουντ. Όμως λόγω οικονομικής κρίσης, όλα εξηγούνται.

Θα προτιμούσαμε βέβαια στη θέση του για ένατη φορά παρουσιαστή Μπίλυ Κρίσταλ, τον Χιου Τζάκμαν που μας είχε αφήσει άφωνους, όταν εκείνος τα είχε παρουσιάσει με το πολύπλευρο ταλέντο του και την ομορφιά του βεβαίως, βεβαίως....

Η Πενέλοπε Κρουζ με υπέροχη τουαλέτα και κοσμήματα Chopard στο πάρτι του Vanity Fair.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί στην εποχή μας έπρεπε να πάρει βραβεία μια βωβή ταινία. Κάθε πράγμα στον καιρό του.....λέει η παροιμία γιατί να ξαναγυρνάμε τόσα χρόνια πίσω, όταν η κινηματογραφική βιομηχανία έχει τόσο εξελιχθεί που ούτε μπορούμε να το διανοηθούμε.

Εκρηκτική παρουσία η Τζέι Λο στα Όσκαρ με εντυπωσιακή τουαλέτα Ζουχέρ Μουράντ.

Anyway....Όσο για τον Ντιζαρντέν, προτιμούσα τον Γκάρι Όλντμαν, ήταν καλύτερος από τον Κλούνεϋ, sorry George και είμαι και φαν σου. Και κάτι ακόμη επειδή όλοι είναι υπέρ της Ελλάδας, αν φέτος στέλναμε μια ταινία σίγουρα θα την ψήφιζαν!

Στο Vanity Fair και η εκπληκτική Τζέην Φόντα με κολιέ Chopard από 310 διαμάντια 106 καρατίων και σκουλαρίκια Chopard Happy Diamonds με 278 διαμάντια 5 καρατίων και ρουμπίνια.

Ευχαριστηθήκαμε όμως με τις λαμπερές παρουσίες των ηθοποιών, τόσο στα προκαταρκτικά πάρτι, όσο και στο Red Carpet, αλλά και στις εκδηλώσεις μετά την τελετή.

Για να ταιριάζει με το φόρεμά της η Τζέννιφερ κρατούσε στο πάρτι του Vanity Fair clutch Swarovski με μαύρα και κόκκινα κρύσταλλα.

Οι περισσότερες ντίβες φορούσαν πανάκριβα κοσμήματα Chopard και κρατούσαν clutch  Swarovski. Τις θαυμάσαμε στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, τη βραδιά των Όσκαρ, και στο πάρτι του Έλτον Τζον για το AIDS Foundation.

Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος,  από τότε που η Γκρέις Κέλλυ το 1955 πήρε το Όσκαρ, παραβρέθηκαν μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό στην τελετή. Εκεί ήταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου