Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Προς τέρψιν ψυχής και σώματος!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή ήταν μια Τσικνοπέμπτη με τα όλα της. Ε, γυρίζουμε λίγο πίσω στο ημερολόγιο, αλλά δεν πειράζει να θυμόμαστε ευχάριστα πράγματα....Λοιπόν και τα τσικνιστά της είχε, και τα βαλς της και τα αργεντίνικα και τα μοντέρνα.

Ο διοικητής της 2470 Περιφέρειας Ρόταρυ Νίκος Μακρυγιάννης, με την βοηθό διοικητή Ντόρα Κέμου και την πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιάς - Πολιτείας Βέρα Μπίρπου.

Ο λόγος για την εκδήλωση που διοργάνωσε στο Prestige ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιάς - Πολιτείας και η πρόεδρός του Βέρα Μπίρπου.

Ο Ροταριανός Γιάννης Μαυρούλιας, η πρόεδρος Βέρα Μπίρπου, η Μαίρη Γκελεστάθη κι ο Παύλος Φωτόπουλος.

Κι ο Αλέξης Σοφιανόπουλος (http://www.fotografei.gr/) ο φωτογράφος, επί......ποδός συνεχώς να απαθανατίζει με ασύρματη λήψη κι άμεση εκτύπωση, τα χαρακτηριστικά ενσταντανέ.

Ο Γιώργος Τραχανής με την Τζούλια Κοντογιάννη σε βαλς.

Πολλά ζευγάρια απολαύσαμε στην πίστα που χόρεψαν «επαγγελματικά», αφού  χρόνια κάνουν χορό σε ειδικές σχολές , και μεταξύ μας είναι και η καλύτερη γυμναστική.


Ο Παύλος Φωτόπουλος με τη Λίλη Σινεγάλια σε ταγκό.

Ταγκό Αρτζεντίνα και Μιλόνγκα χόρεψε ο καλύτερος καθηγητής εν Αθήναις Παύλος Φωτόπουλος με παρτενέρ την μαθήτριά του εξπέρ στο χορό  Μαίρη Γκελεστάθη.


Η υπογράφουσα με τον σύζυγό της Δημήτρη Αγγελίδη και την Κατερίνα Κροντηρά.   

O καθηγητής Γιώργος Τραχανής χόρεψε ρομαντικό βαλς με την Τζούλια Κοντογιάννη, ενώ ο Παύλος χόρεψε ταγκό και με την Λίλη Σινεγάλια.

Ο Παύλος Φωτόπουλος με την Μαίρη Γκελεστάθη σε αργεντίνικο τάνγκο.

Με τα όμορφα κοστούμια οι άνδρες και τις ονειρεμένες τουαλέτες οι ντάμες τους μας ταξίδεψαν για λίγο σε πολυτελείς αίθουσες  Ballroom και ήταν τέρψη οφθαλμών και αγαλλίαση  ψυχής, το θέαμα,  από το καθημερινό άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου