Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικη παιδική γιορτή του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ στο Politia Tennis Club!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Mια νότα χαράς και αισιοδοξίας, και πολλές ώρες ξεγνοιασιάς, εικόνες σπάνιες πλέον μέσα στις δύσκολες ημέρες που περνά η Ελλάδα, πρόσφεραν σε εκατοντάδες παιδιά από  ιδρύματα της Αττικής ο Σύλλογος  Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» οργανώνοντας την καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή τους στις 14/02/2012 στο Politia Tennis Club.

Αναμνηστική φωτογραφία (από αριστερά): Κέττυ Φιλιππίδου, μέλος του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Μαρία Μπεκατώρου,  Άννα Παναγοπούλου, διευθύντρια του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Κώστας Δροσόπουλος, Μαριέττα Δροσοπούλου.

H γιορτή, η οποία ήταν ευγενική προσφορά του Γενικού Διευθυντή του Politia Tennis Club, κ.  Κώστα Δροσόπουλου, συγκέντρωσε παιδιά από τα Ιδρύματα Αγία Άννα,  Άγιος Ανδρέας - Καλαμάκι,  Αμαλίειο, Άρτος και Δράση, Ζάννειο, Χατζηκυριάκειο, Χατζηκώνστα, Φιλοθέη η Αθηναία, καθώς και από τον Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ» και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο αποκριάτικες εκπλήξεις  που ενθουσίασαν τα παιδιά, δρώμενα γεμάτα φαντασία αλλά και βραβεύσεις των καλύτερων αυτοσχέδιων αποκριάτικων στολών. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Στιγμιότυπο από την αποκριάτικη γιορτή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε τον κύριο Δροσόπουλο τονίζοντας πόσο απαραίτητες είναι τέτοιες πρωτοβουλίες, ειδικά αυτές τις ημέρες, για να δίνεται η ευκαιρία σε άρρωστα παιδάκια και σε παιδιά ιδρυμάτων να ζουν όπως αρμόζει στην τρυφερή τους ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου