Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο παραλογισμός στην πολιτική ολοκληρώνει την απαξίωσή της!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ

Ζούμε στιγμές του ανεξήγητου, στιγμές παραλογισμού, αυτοκτονικές συμπεριφορές.


Δήλωση Υπουργού πως η Κυβέρνηση της οποίας υπήρξε μέλος κατέστρεψε τον τόπο συμπληρώνεται μέρες μετά από δήλωση του ιδίου πως δεν είχε διαβάσει το κείμενο του Μνημονίου το οποίο στήριξε δύο ολόκληρα χρόνια ενθέρμως!


Αυτός ο Υπουργός δεν παραιτείται αμέσως μετά και δεν διαγράφεται από τον αρχηγό του κόμματός του πριν ασχημονήσει και άλλο και εκθέσει κόμμα, πολιτικό σύστημα και τη στοιχειώδη λογική.

Ο ίδιος διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος που «κατέστρεψε το τόπο» και βέβαια την εμπιστοσύνη στη συνέχεια του εκλογικού σώματος να μας ξανακυβερνήσει. Ωιμέ. Η παρακμή κορυφώνεται και η σύγχυση παράγει μίση ενώ ο Λαός χειμάζεται, ανεξάρτητα του πόσο και αυτός φέρει μέρος της ευθύνης για τη σημερινή κατάντια.

Τρομοκρατεί η ημέρα της προκήρυξης των εκλογών όπου εξαγριωμένοι ψηφοφόροι θα εμποδίζουν υποψηφίους να διεξάγουν τον προεκλογικό τους αγώνα. Οργανωμένες ομάδες εξτρεμιστικών στοιχείων θα διαλύουν συγκεντρώσεις.

Μια σειρά σοβαρών και χρήσιμων ανθρώπων, σταθμίζοντας τους κινδύνους, θα έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή τους σε ψηφοδέλτια ενώ κόμματα εκπαιδευμένα στην ανευθυνότητα, με θολές και ανεδαφικές προτάσεις ή άνευ καθόλου προτάσεων θα εισπράξουν μεγάλα ποσοστά νομιμοποιώντας μάλιστα ένα καταστροφικό εκλογικό αποτέλεσμα που θα βυθίσει τη Χώρα στο πλήρες αδιέξοδο και λόγο συγκυρίας στην πλήρη καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου