Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Επικίνδυνο προϊόν: Mister Choc - Choco Fruits!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σύμφωνα με Δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ και που αφορά στο (Mister Choc - Choco Fruits/Γεμιστή σοκολάτα: Σταφίδες σε σοκολάτα γάλακτος) το προϊόν θεωρείται επικίνδυνο και έχει ήδη αποσυρθεί από τα καταστήματα LIDL που το διακινούσαν.


Αν σας έχει περισσέψει, πετάξτε το και διαδώστε την πληροφορία, γιατί αυτά τα προϊόντα απευθύνονται κυρίως σε παιδάκια!

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ ημερομηνίας 01/08/2011 προς ενημέρωσή σας....

«Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε για τη διακίνηση προϊόντος γεμιστής σοκολάτας, στο οποίο ανιχνεύτηκε αμύγδαλο, το οποίο δεν επισημαινόταν, ως όφειλε, αφού αποτελεί αλλεργιογόνο συστατικό.

Πρόκειται για γεμιστή σοκολάτα με την εμπορική επωνυμία «Mister Choc - Choco Fruits/Γεμιστή σοκολάτα: Σταφίδες σε σοκολάτα γάλακτος» σε συσκευασία των 200 g, η οποία παράγεται από την «LIDL STIFTUNG & CO KG» και διακινείται στην ελληνική αγορά από την επιχείρηση «LIDL Hellas Α.Ε.». Η επιχείρηση «LIDL Hellas Α.Ε.» άμεσα προχώρησε σε ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων από το συγκεκριμένο προϊόν από την εσωτερική αγορά και ενημέρωσε σχετικά με δελτίο τύπου.


Από πλευράς Ε.Φ.Ε.Τ. έχουν ήδη δρομολογηθεί οι σχετικοί έλεγχοι. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στo αμύγδαλο και έχουν στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να μην το καταναλώσουν».

Αν τύχει και βρείτε το προϊόν σε ράφι καταστήματος, επικοινωνήστε αμέσως με τον ΕΦΕΤ στο  Τηλ.: 210-6971500 ή Φαξ: 210 6971501.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου