Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Αναποτελεσματική» καθαριότητα και περιβαλλοντική προστασία του Δήμου Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με αφορμή την εγκατάλειψη οχημάτων ή την κατάληψη δημοσίου χώρου από τροχήλατα  οχημάτων και την χρόνια παρατηρηθείσα αδιαφορία ή απραξία και αναποτελεσματικότητα καθαριότητας του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς από την Δημαρχιακή Αρχή.....


ΕΡΩΤΩ τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Ξυπολυτά ο οποίος έχει την ευθύνη του Αστικού Περιβάλλοντος, την καθαριότητα, την ανακύκλωση, την πολιτική προστασία και τη διαχείριση του Περιβάλλοντος:

« κ. Ξυπολυτά γιατί δεν αξιοποιήσατε τις γνώσεις σας ως οικονομολόγος, πολιτικός επιστήμων περιβάλλοντος και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. Green Belt που έχετε κύριο στόχο την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, για να διορθώσετε, εδώ και έξη μήνες, τα κακώς κείμενα στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς, όπως τόσο γλαφυρά παρουσιάζει εδώ...  ένας  διακεκριμένος Δημότης της Κηφισιάς»;;

Όπως γνωρίζετε κ. Ξυπολυτά, η Κηφισιά έχει ζώνες προστασίας με συγκεκριμένα Προεδρικά Διατάγματα. Θέλει πρόσθετο αστικό πράσινο και φυσικά απαίτηση όλων των Δημοτών είναι η καθαριότητα και περιβαλλοντική προστασία του Δήμου!

Δυστυχώς, η  Δημοτική Αρχή μέχρι στιγμής δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με αποτέλεσμα να δημιουργείται, εμμέσως πλην σαφώς, έντονη κινητικότητα των Δημοτών προς την κατεύθυνση της εφαρμογής του νόμου «αποτελεσματική καθαριότητα» και άρσης της υφιστάμενης ανομίας και περιβαλλοντικής προσβολής στο Δήμο Κηφισιάς!

Αναμένομε κ. Ξυπολυτά να δούμε την ταχύτητα των διαχειριστικών αντανακλαστικών σας!……...προτού οι Δημότες αρχίσουν να «αξιώνουν» και να «διεκδικούν» δικαστικά την καθαριότητα και περιβαλλοντική προστασία στο Δήμο Κηφισιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου