Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητα Ζωής.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε την Τρίτη 30/04/2013 στις 10.00πμ υπό την Προεδρία του  Δημάρχου κ. Χιωτάκη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά  μέλη και τον κ. Δήμαρχο, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10.05πμ με την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου και «7» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 19583 ημερομηνίας 25/04/2013.  
   
Έκτακτο Θέμα:

1.Αφορά την αγορά 2 δένδρων και διάθεση τους στον Δήμο από τον κ. Γ. Ζουμπουλόγλου. Εγκρίνεται ομόφωνα.  


Τακτικά θέματα:

1.Τροποποίηση χρήσης γης στο Ο.Τ. 11 της Πολεοδομικής Ενότητας 10 «Νέα ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΥΛΕΝ  (Βαρειές)  Δήμου Κηφισιάς».

Αφορά το Υπόλοιπο Αγίας Κυριακής που ενετάγη στο Σχέδιο Πόλης σύμφωνα με το Π.Δ. 842/Δ/2005 και κυρώθηκε η Πράξη Εφαρμογής στις 30-12-2010. Το αίτημα είναι το Ο.Τ. 11 να αποκτήσει χρήση Γενικής Κατοικίας αντί Αμιγούς Κατοικίας. Το αίτημα αναβάλλεται για να μελετηθεί εκ νέου από την αρμόδια Υπηρεσία η περίπτωση να δοθεί η χρήση μόνο στα οικόπεδα με πρόσοψη στην οδό Κοντογιάννη και για βάθος ενός αρτίου οικοπέδου.

2.Μετατόπιση Περιπτέρου.

 Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία. Το περίπτερο βρίσκεται επί της οδού Χαρ. Τρικούπη και θα τοποθετηθεί στην νέα θέση στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης πριν την υπάρχουσα καντίνα.

3.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας: «Εγκατάσταση πλαστικών εμποδίων για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης έναντι του ποδηλατοδρόμου στην Β. Ηπείρου  49 στην Ν. Ερυθραία». 

Αναπέμπεται στην Τ.Υ. για μελέτη τεχνικού έργου.

4.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας: «Λήψη μέτρων για την ασφαλή διέλευση ποδηλάτων στην διασταύρωση των οδών Αγ. Σαράντα & Εθνικής Αντίστασης στην Ν. Ερυθραία».
  
Εγκρίνεται ομόφωνα η εισήγηση της Τ.Υ. και του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας.

5.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην  Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς: «Λήψη απόφασης επί αιτήματος για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς στην οδό Διονύσου αριθμ. 73, στην Κηφισιά». Εγκρίνεται ομόφωνα.

6.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην  Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς: «Λήψη απόφασης επί αιτήματος για την παραχώρηση μιας επιπλέον θέσης στάθμευσης στην πρεσβεία της Ουρουγουάης στην οδό Μενάνδρου αριθμ. 1, στην Κηφισιά».

Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία να παραχωρηθεί δωρεάν μια θέση στάθμευσης.

7.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην  Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς:  «Λήψη απόφασης επί αιτήματος για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Άργους 24, στην Κηφισιά». Εγκρίνεται ομόφωνα.

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με την θέση στάθμευσης στην "Κοινωνική Μέριμνα". Αν είναι να "αστυνομεύεται" όπως η αντίστοιχη θέση του ΚΑΠΗ Ν.Ερυθραίας όπου είναι κατειλημμένη μονίμως από εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα παρακείμενου συνεργείου καλλίτερα να μην δοθεί. ΣΗΜΕΙΩΤΈΟΝ ΌΤΙ Η διοίκηση ΤΟΥ ΚΑΠΗ "ΑΓΡΌΝ ΑΓΟΡΆΖΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή