Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Slava’s Snowshow!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έως τις 10 Μαρτίου 2013 στο Παλλάς ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος του κόσμου Slava Polunin, κι από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες «Family show», μ’ ένα θίασο κορυφαίων κλόουν, παρουσιάζει το φημισμένο «Slavas Snow Show».


Το «πιο διαδραστικό θέαμα του πλανήτη Γη», μία θρυλική παράσταση που για 25 χρόνια είναι must-see στα θεατρικά δρώμενα της Νέας Υόρκης, με τους θεατές όλων ανεξαρτήτως των ηλικιών, να δημιουργούν ασφυκτικό αδιαχώρητο.  

Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «μίμων – κλόουν - πιγκουίνων», στην οποία καταφεύγει ο «αναχωρητής - άνθρωπος Slava», εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική, ονειρική παράσταση που το γλυκόπικρο χιούμορ της ακουμπάει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα.


Αποσπάσματα του «Slavas Snowshow» παρουσιάσθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορική παράσταση Alegría του περίφημου Cirque du Soleil.

Πάνω απ’ όλα όμως βγάζει αβίαστα και σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, με τα καμώματα, τα πειράγματα και την συμμετοχή των θεατών.

Ένα περιβάλλον απ’ το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και μία πρωτοφανής προσομοίωση πραγματικής χιονοθύελλας, μέσα στην ίδια την θεατρική αίθουσα!

Εισιτήρια από 30 - 7€ . Έκπτωση 20% σε παιδιά και φοιτητές.

Από 13 - 17 Μαρτίου 2013 στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου