Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ο Σ. Μαυροειδής των e-shop!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Συνελήφθη στο Μαρούσι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 39χρονος Συμεών Μαυροειδής, Πρόεδρος της ηλεκτρονικής αλυσίδας e-shop για οφειλές στο Δημόσιο συνολικού ύψους 9.959.583 ευρώ.


Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Σ. Μαυροειδής είχε λάβει για την εταιρεία του το βραβείο επιχειρηματικότητας «Κούρος 2008», ενώ το βραβείο του το είχε απονέμει ο τότε Yπουργός Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης.  

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 9.959.583 ευρώ».

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ: Αν το 2008 που βραβεύθηκε ο συλληφθείς χρωστούσε στο Ελληνικό Δημόσιο (που προφανώς ισχύει ενόψει του ύψους του χρέους του), τότε ΠΩΣ ο πρώην Υπουργός Οικονομικών  κ. Αλογοσκούφης τον βράβευσε για την επιχειρηματικότητά του η οποία βασίστηκε στη δημιουργία χρεών εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου….το οποίο εκπροσωπούσε τότε ο Υπουργός;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου