Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η τέχνη στην πρώτη σελίδα!


Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Μουσείο Τυπογραφίας της εφημερίδας Χανιώτικα Νέα παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά την έκθεση εξώφυλλων της ATHENS VOICE «Η τέχνη στην πρώτη σελίδα», στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, στο Νεώριο Μόρο, στο παλιό λιμάνι Χανίων, από τις 8 έως τις 27 Αυγούστου 2012. 


Ντόπιοι και επισκέπτες της πόλης  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πρωτότυπα έργα τέχνης και να ανακαλύψουν πόση τέχνη μπορεί να χωρά στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας!

Την ασφάλιση των εκθεμάτων της έκθεσης προσέφερε χορηγικά η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της υποστήριξης του Πολιτισμού και των Τεχνών.

Η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα - Κυριακή 10.00 - 22.00

Δυναμικοί και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες της Ελλάδας και ορισμένοι διάσημοι ξένοι μετατρέπουν τα εξώφυλλα της εβδομαδιαίας εφημερίδας πόλης σε άμεσο επικοινωνιακό μήνυμα και έργο τέχνης.  

62 ζωγράφοι, illustrators, γραφίστες, καρτουνίστες, γελοιογράφοι, φωτογράφοι, graffiti artists έγιναν μέλη της ομάδας «A.V.» και συνδιαμορφωτές της εικόνας της.

«Η τέχνη στην πρώτη σελίδα» ταξιδεύει στα Χανιά με έργα που έχουν ήδη εκτεθεί στην Αθήνα αλλά και πολύ σημαντικά έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά από τους δημιουργούς τους.

Ιδιαίτερο στιγμιότυπο στην έκθεση αποτελούν 12 έργα του Λάκη Λαζόπουλου που έχουν γίνει αποκλειστικά για την ATHENS VOICE. 

Τα εγκαίνια της έκθεσης στις 8 Αυγούστου 2012 θα κάνει η  Ειρήνη Γερουλάνου, αναπληρωτής Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου