Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η «χρήση» του Εντευκτηρίου της Εκάλης!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Παρά την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης στις 23/03/2012 να συνεχιστεί η πιστή εφαρμογή της απόφασης με ημερομηνία 13/03/2007 η οποία αναφέρει ότι ο χώρος του Εντευκτηρίου  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εκδηλώσεις πλην των πολιτικών ή προεκλογικών εκδηλώσεων!....

πληροφορηθήκαμε ότι στις 28/04/2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00πμ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Β’ Αθηνών μίλησε σε  οργανωμένη προεκλογική εκδήλωση στο Εντευκτήριο της Εκάλης!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εκάλη, χωρίς να ανήκει σε προνομιούχα τάξη ως ο γόνος μιας εύπορης οικογένειας, αλλά περισσότερο από τύχη! 

Ήταν τη δεκαετία του ’30, όταν ο παππούς του Σπύρος Βλασόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Η Πρωία», ευνοήθηκε από μια αγοραπωλησία. Εκείνη την εποχή η Ένωση Συντακτών Αθήνας αγόρασε μια μεγάλη έκταση στην Εκάλη και τα οικόπεδα πουλήθηκαν σε μέλη της ΕΣΗΕΑ. Ένας από τους αγοραστές οικοπέδων ήταν και ο παππούς του Α. Γεωργιάδη!

Φαίνεται ότι η «καταγωγή» του Α. Γεωργιάδη επηρέασε την Δημοτική Αρχή η οποία, παραβλέποντας την απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής στις 20/04/2012 να μην διαθέσει το Εντευκτήριο Εκάλης για προεκλογικές εκδηλώσεις, χορήγησε για δεύτερη φορά άδεια χρήσης του Εντευκτηρίου σε υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ.!

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρκεσίνης, η Αντιδήμαρχος κ. Βλάχου και μερικές δεκάδες Δημότες!

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη επικράτησε, αυτή την φορά, πολιτισμένη ατμόσφαιρα!

Όπως και να έχει κ. Δήμαρχε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να (1) να μην λαμβάνει υπ' όψιν  τις κοινώς αποδεκτές προτάσεις της Διακοματικής Επιτροπής για τους δημοτικούς χώρους και (2) εφαρμόζει ένα μέτρο και δύο σταθμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου