Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Γιατί κ. Χιωτάκη δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ;

Για την αντιγραφή ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 ο Ν. Μ. έκανε μισή ώρα να βρει θέση για  παρκάρισμα σε ακτίνα κοντινή του Δημαρχείου ώστε να μπορέσει με το καρότσι του να εξυπηρετηθεί από τις υπηρεσίες που στεγάζεται ο Δήμος.

Κουτσά, στραβά τα κατάφερε. Φτάνοντας στην είσοδο του Δήμου σπάει ο διάολος το ποδάρι του και συναντάει το Δήμαρχο να βγαίνει.

«Κύριε Δήμαρχε τι κατάσταση είναι αυτή, να μην υπάρχει μια θέση για ΑΜΕΑ στο  Δημαρχείο;» και ο κ. Χιωτάκης έκπληκτος του απάντησε «Μα να κάπου εδώ ήταν η  πινακίδα και κάποιος την έβγαλε»!
Αυτή τη στιχομυθία μας μετέφερε ο συμπολίτης μας και πέσαμε από τα σύννεφα, γιατί στο Δήμο από ότι γνωρίζουμε ποτέ δεν είδαμε θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ, εκτός από τις δυο για υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου.
Κάποτε μάλιστα  όταν έφτιαχναν ειδικές ράμπες για εμποδιζόμενα άτομα τοποθέτησαν και μια  πινακίδα στο πεζοδρόμιο να μην κλείνουν τη ράμπα τα σταθμευμένα οχήματα (λες και χρειάζεται πολύ νοημοσύνη για να μην παρκάρεις σε ράμπα).
Αλλά ποτέ δεν υπήρχε θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ σε κανένα δημόσιο κτίριο στην Κηφισιά, αλλά και ούτε σε δημόσιο εμπορικό δρόμο της πόλης.
Την άλλη μέρα για του λόγου το αληθές πήγαμε στο Δημαρχείο με τον Ν. Μ. και πάλι αντιμετωπίσαμε την ίδια κατάσταση. Πρόβλημα εξεύρεσης χώρου για παρκάρισμα και ω του θαύματος η ράμπα της ελεύθερης διέλευσης κλειστή από φορτηγάκι!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ στις 13 Ιανουαρίου 2012 πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ΚΗΦΙΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου