Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 28/02/2012 στις 08.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «7» τακτικά μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «1» προ ημερησίας θέματος και «4» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 8944 ημερομηνίας 23/02/2012.

Αποφασίστηκε ομόφωνα ύστερα από συζήτηση μεταξύ των συμβούλων να σταλεί στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής το εξής θέμα:

«Κατεπείγουσα ανάγκη έκδοσης κανονιστικής πράξης - λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη δημοτική κοινότητα Ν. Ερυθραίας λόγω αυξημένων ομοειδών καταστημάτων.

Το θέμα προέκυψε από την πληθώρα ομοειδών καταστημάτων στην περιοχή της Ν. Ερυθραίας (κυρίως μπαρ) που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στους κατοίκους που διαμένουν κοντά στο εμπορικό.

Για την ίση μεταχείριση των ιδιοκτητών καταστημάτων, να εκδοθεί μια κανονιστική πράξη για την λειτουργία τους, τον αριθμό και τις προϋποθέσεις προέγκρισης».

Για τα «4» τακτικά θέματα σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.....

1. «Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΜΙΚΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ επί της οδού ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 140 & ΦΛΕΜΙΝΓΚ στο Ο.Τ. 8 του ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ». Απερρίφθη κατά πλειοψηφία ( 4 κατά και 3 υπέρ)

2. «Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΟΥΡΕΙΟ ΑΝΔΡΙΚΟ - ΠΑΙΔΙΚΟ επί της οδού Αναξαγόρα 15 στο Ο.Τ. 16 της ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ». Εγκρίθηκε ομόφωνα.

3. «Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ επί της οδού Αθανασίου Διάκου 34 & Αναξαγόρα στο Ο.Τ. 17 της εταιρείας Π. ΤΖΑΦΕΡΗ Ε.Π.Ε.».  Εγκρίθηκε ομόφωνα.

4. «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας».

Αφορούσε «3» κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή. Η πρώτη εγκρίθηκε ομόφωνα, η δεύτερη καταψηφίσθηκε ομόφωνα και η τρίτη εγκρίθηκε ομόφωνα.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ απουσία εισηγήσεων για το συγκεκριμένο θέμα  προτού συνέλθει το Συμβούλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου